Yeni İş Ortağım İle Sorularınızı Cevaplıyoruz

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Merhaba, hasta insanlar ve sevilen diğerleri. Birçoğunuz buralarda "doktor doktor" takıldığımı biliyordur. Geçen senelerde açtığım konulardan birini yeniden açmak istedim ancak bu sefer katılımın az olacağının farkındayım. Ve bu sefer yanımda çok özel bir ortağım var: @running_nose

Kendisiyle beraber bu konu altına sorulan insani sorulara cevap vermeyi düşünüyoruz. (O biraz daha psikoloji kısmıyla ilgilenecek.)

Bu garip çifte tavsiye konusu için merak ettiğiniz birçok şeyi sorabilirsiniz. Ruhsal dertlerinizi daha detaylı şekilde anlatabilir, tavsiye isteyebilirsiniz. Ya da "Sağ elimin 8. parmağı ağrıyor lenf kanseri olacak mıyım?" gibi sağlık sorularına da yer açıyoruz.

Alta da müzik ekliyoruz elbette: (İsteyen kendi müziğini yanında getirebilir.)

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
odaklanma konusunda sıkıntılar yaşıyorum. yardım edebilecek misiniz doktor? yaşayacak mıyım?

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
"belirli bir konu üzerinde çalışırken dikkatim aniden dağılıyor" diyebilirim.
İlk yapman gereken hedef ve amaç belirlemek. O konuyu niye çalıştığının farkında ol, onu elde etmeye doğru ilerle.
Dikkat dağıtan şeylerden uzak dur. Beynini resetleyecek aralar ver bazen.

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
İçimden çalışmak gelmiyor özellikle de fiziğe... Ne yapmalıyım hani çalışmak için tavsiye arıyorum.. Fiziksel sorun değil de psikolojik sorunumu dile getirdim :(

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
İçimden çalışmak gelmiyor özellikle de fiziğe... Ne yapmalıyım hani çalışmak için tavsiye arıyorum.. Fiziksel sorun değil de psikolojik sorunumu dile getirdim :(
Eğer 9. sınıfsan 15 tane formülü ezberlemek şart :( Ezberleyerek 50- aldım. Tüm formülleri kağıda yazarsan ona bile puan verirler.
- = civarı
Not: Son gün 30 dk oturup ezberledim 15 formülü.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0

Kolaydan zora doğru ilerle. Çözümlü örnekleri incele, sonra uygulamaya çalış. Birkaç kez bu yöntemi tekrar ettikten sonra kendin çözmeye hazır hale geleceksin.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Hocam kızlara çıkma teklifi edemiyorum ne yapmam gerek korkuyorum :D
Etmek istediğinden emin misin önce onu bir kesinleştirelim. Eline bir şey geçmeyecek, hatta canın daha çok yanacak sonunda. Başından uyarıyorum, bu yola girme. Kızlar bencil, ukala, ikiyüzlü, burnu havada, hayatın kendi etrafında döndüğünü düşünen, evrenin merkezine kendisini oturtan, tüm zorluğu sadece kendilerinin yaşadığını düşünen, taşın altına elini sokmayan, saçma saçma bahanelerle ilişkiyi bitirmeye çalışan, aklına estiği gibi davranan, onu seven erkeğin duygularını hiçe sayan, onu parmağında oynatmak için etrafında tutan bir canlı grubu sadece.

Haksız mıyım? @running_nose ?

Eğer kararlıysan taktik veririm ama bir kez daha düşün.

BySefo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Etmek istediğinden emin misin önce onu bir kesinleştirelim. Eline bir şey geçmeyecek, hatta canın daha çok yanacak sonunda. Başından uyarıyorum, bu yola girme. Kızlar bencil, ukala, ikiyüzlü, burnu havada, hayatın kendi etrafında döndüğünü düşünen, evrenin merkezine kendisini oturtan, tüm zorluğu sadece kendilerinin yaşadığını düşünen, taşın altına elini sokmayan, saçma saçma bahanelerle ilişkiyi bitirmeye çalışan, aklına estiği gibi davranan, onu seven erkeğin duygularını hiçe sayan, onu parmağında oynatmak için etrafında tutan bir canlı grubu sadece.

Haksız mıyım? @running_nose ?

Eğer kararlıysan taktik veririm ama bir kez daha düşün.
evet kararlıyım hocam sevdigim bi kız var da o yüzden sordum