Yeni Kanal Buyrun ?

Üye Olurmusun ?

• Evet Neden Olmasın

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır Olmaz

• Mssaj Atacağım

• Kullanılan toplam oy
    0

Sercan205

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
S.a. arkadaşlar adım Sercan (24)

Mesaj Yazmadan Önce Lütfen Sonuna Kadar Okuyun.
Yeni bir youtube kanalı açmayı düşünüyorum, diğer kanallar ile herhangi bir işim yada bağlantım yok.
Kendime özgü oynayışım ile herkesin, hepinizin sözünün geçtiği bir kanal olacak inşallah.
Buradan sizi davet etmek istedim lütfen saçma mesajlar yazmayın oynayışını görmek istediğiniz oyunları, püf noktalarını öğrenmek istedikleriniz oyunları bana yazın bende toparlayacağım bilgiler ile en kısa zamanda video olarak size döneyim.

Canlı soru cevap sistemi olacak.
Burada sizler soracaksınız ben yada arkadaşlarım size profesyonel hizmet vermek için elimizden geleni yapacağız.

Site & Canlı Yayın
Site açıldığında online chatbox ile canlı yayınlarımızda sohbet edip öneriler ile eğleneceğiz.(twitch tv kullanmaz isek.)

Yarışmalar
Online olarak yarışmalar yapılacak hatta sadece 100 üye olduğunda bile özel bir haritada online bir yarışma olacak ödülü de yarışmacılar belirleyecek.
(Abartmamak Şartı İle :) Sonuçta bizde insanız para sınırlı.)
Ülke Şehir filan hiç fark etmez birlikte eğlenerek videolar çekip online oyunlarda takılıp gezip tozacağız. Ziyaretler olumlu arkadaşlar ile olumlu bir zamanda sadece türkiye içi için :)

Sizin Kanalınız Olsun
15 Günde 1 kere seçilen arkadaşımız veya arkadaşlarımız ile onların istediği oyunları oynayarak birlikte upload'ta bulunacağız her şey el yapımı olacak.
Bu arkadaşlarımız bu videoları kendi sayfalarında paylaşabilir ve hep birlikte büyüyebiliriz.

Son Olarak
Hepinizi Kanalım'a Bekliyorum Arkadaşlarım ve Kardeşlerim. Kimsenin üyesinde gözüm yok o yüzden şu kanal iyi, bu kanal böyle diye yorum atmayın lütfen ben onların emeklerine saygı duyuyorum hepsininde başarısının devamını dilerim o yüzden, gelip bir kere ABONE OL butonuna basmak size bir şey kaybettirmez, hatta paylaşacağımız bilgiler ile bir şeyler kazandırabilir.
Lütfen vermeye çalıştığımız emeğe sizde sahip çıkın hep birlikte eğlenelim.

Hatta Şimdi İlk Yarışmamızdan Bahsedelim.
İlk 50 üye youtube tartışma bölümüne ismini soy ismini yazarak bize ulaşsınlar ilk yarışmacılarımız siz olun.
Ödülü aramızda kendimiz belirleyip birlikte eğlenelim ve bu böyle sürekli devam edicek yarışmalar sadece açılışa özel değil ayda en az bir kere yarışmalar olacak...

Okuyan Arkadaşlara Teşekkür Ederim ve sizleri kanalıma beklerim.

Teşekkürler
Sercan DURAK[DOUBLEPOST=1393187837,1393187407][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
link Çıkmıyor. Buradan Bakınız.