Yeni kanalım bir bakarmısınız

f1520f

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba.Bu adresteki youtube kanalına abone ol:) Link:http://www.youtube.com/user/oyunfatihi bu kanalda minecraft hunger games,minecraft mini games,modlu minecraft ve isteklerinize göre oyunlar gelicek abone sayımız 50 yi geçtiğinde videolar yayınlanmaya başlanacaktır.İleride sizlerin sayesinde büyük bir kanal olacağımıza inanıyoruz.Bu arada bizimle video çekmek isteyenleri kanala alabiliriz:) Hadi abone olun:) videolar çok eğlenceli olucak:) Şu adresteki facebook adresinide takip etmeyi unutmayın youtubede yayınlanan videolar buradada yayınlanacaktır:) Link:https://www.facebook.com/pages/OyunFatihi-youtube-kanalı/1499742883573476?ref=hl
Bu arada site tanıtımları kısmına konu açmak için iznim yokmuş bu yüzden oraya açamadım.

Son düzenleme:

Berkowich

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş kusura bakmada bu iş böyle yürümez.Bu işi böyle yapmaya çalışanlarada çok sinir oluyorum kimse kusura bakmasın.Sen kanalında video yokken gelip burada 50 abone varken çekeceğim yoksa çekemem gibisinden şeyler yazarsan kimse sana abone olmaz.Benim 47 videoma sadece 56 abone geldi.Nerede adalet? Sen gelip burada 50 Abone olmadan başlamam diyosun hiç başlama daha iyi.

f1520f

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeş kusura bakmada bu iş böyle yürümez.Bu işi böyle yapmaya çalışanlarada çok sinir oluyorum kimse kusura bakmasın.Sen kanalında video yokken gelip burada 50 abone varken çekeceğim yoksa çekemem gibisinden şeyler yazarsan kimse sana abone olmaz.Benim 47 videoma sadece 56 abone geldi.Nerede adalet? Sen gelip burada 50 Abone olmadan başlamam diyosun hiç başlama daha iyi.
kardeş tamam iyide benim eski kanalım vardı kaç video ekledim hiçbirini kimse izlemiyodu kimse abone olmuyodu :(

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu Yerin Yanlış Bir Moderetöre Ulaşarak Konunu ' Minecraft TV ' Bölümüne Taşımanı Tavsiye Ederim Kanaldada Başarılar :)
@Canyo

ayberks33

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu nasıl bi saçmalık Öyle 50 abone olsun video cekecem yoksa cekmem filan hayırdır böyle işmi olur millet 1 abone kasmak için nelerle ugrasıyor sen burda hemen 50-60 abone kascagını filanmı düsünüyorsun ? bu işler öyle olmaz baştan hata yapıyorsun benden demesi. Bu arada eski kanalımda o kadar video cektim abone gelmiyordu demissin sana söyle diyim ben kanalımı ilk açtıgımda hergün 5-6 video atıyordum 1 haftada 30 video filan attım ve abone sayım sadece 2 'idi. Yani öyle 2 video atıp hemen abone niye gelmiyor demiceksin bu işler hemen olmaz öyle, azimli olcaksın sabırlı olcaksın yoksa bi yerlere gelemezsin.