Yeni Kasa için önerileriniz

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Önerin için teşekkür ederim :)

Ha bu arada, Fallout 4 sormuşsun. Orjinal aldığın sürece rahat açarsın bu bebeklerle merak etme. :)

Kardeş Technopat Copy/Paster. :D

Ev kullanımı için APU gereksiz bence. Bu fiyat skalası için çok daha iyi sistemler kurulabilir.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu şekilde toplarsan GTA 5 40-50 Arası FPS alırsın rahat :)
Daha Fazla Ram ekleyebilirsin.
Tam İstediği PC Uygun Fiyata.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben anlamam ama sana zaten bir link yolladım burada da belirtmek istedim :|

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şuanda bilgisayar mühendisliği bölümünde okumaktayım :) Laptop olunca güzel oyun oynanmıyor mantığını çıkarmalısın aklından :) Laptopdaki tek sorun ısınma sorunu,yüksek ekran görüntüsü isteyen oyunlarda aşırı ısınma yapar tüm laptoplar.Bunun önüne geçmek için ise 30-40 tl gibi bir ücretle soğutucu alınmasıdır :)
Tek sıkıntısı aşırı ısınma mı? Sen bilgisayar mühendisliği okuduğuna emin misin? Okuyorsan da geçebileceğini düşünmüyorum. Laptop donanımları mobil olduğundan masaüstü parçalarıyla performans bakımından oldukça fark vardır. Örneğin şu arkadaş GTX 960
Ve kocaman bir arkadaş.
Şu da GTX960M
Ve küçücük bir arkadaş. Sence bu ikisi aynı performansı verebilir mi? Tabii ki hayır. Kaldı ki ısı problemi çok basit bir problem değildir. Ayrıca masaüstünde 2000TL'ye aldığın performans laptop'ta en azından 2500-3000TL civarında haberin ola. Neyse sen git laptop al.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Laptop devri çok geride kaldı... Türkiye'de yayılmaya başladığı zamanlar ben de etkisine kapılıp almıştım. Açıkçası aldığıma pişmanım, 3500 TL'ye almıştım, o zamanda aynı güçte Masaüstü Bilgisayarı çok rahat bir şekilde 1500-2000 TL'ye toplayabilirdim.

Vivat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Burada küçük yaşta arkadaşlarımız internetten gördüğü yorumlar ile burada laf kalabalığı yapıyorlar :) Herneyse masaüstüYok (Kalıcı Yasaklanma) :yıkıl:

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Eğer bu küçük dostum:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

En azından bunu yapabiliyorsa:
Bana masaüstü ne katabilir ki.. Fan yok ve ufacık. Ayrıcak gördüğüm en iyi klavyeye sahip. Klavyesini tattığınız zaman hepinizin kodlama developerı veya yazı yazmak için bahane arıyacağına idaasına girerim. :)

Ek: Konuya cevap icin yazmadım, dizüstü devrinin bittiğini söyleyen arkadasların beni aydınlatması icin onları dürttüm diyeyim. ^_^

Ha bu arada technopat'tan aklımda kalma ufak bir bilgi var, orada kimse hp ve casper'ı tavsiye etmiyor bilin istedim.

Vivat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AtakanRS
Orada dalga geçtiğimi anlamamanı yaşına veriyorum arkadaşım.