on first login:
set {login.%player%} to 2
wait 60 minutes
set {login.%player%} to 1
on damage:
if {login.%attacker%} is 2:
cancel event
if {login.%victim%} is 2:
cancel event
Düz mantık bu gelmişti aklımaAman aman bunu sakın çalıştırma
wait sayım yaparken sunucu kapanır yada reload atara bu skript birdaha çalışmaz çünkü skript'in algoritması wait'de kalır fakat wait'in sayacı silineceğinden dona kalır skript..
Ben sana birazdan yapacağım.
on first login:
set {login.%player%} to 2
loop 3600 times:
add {timer.%player%} to 1
wait 1 second
if {timer.%player%} is 3600:
set {login.%player%} to 1
on damage:
if {login.%attacker%} is 2:
cancel event
if {login.%victim%} is 2:
cancel event
Çalışırmı bu o kastırmaz değilmi ?Kod:on first join: if game mode of player is survival: set {dp_olumkor.%player%} to now set {dp_olumkora.%player%} to true on damage: if attacker is a player: if victim is a player: if {dp_olumkora.%victim%} is true: cancel event message "<red>Hoop ağır ol birader.Bu çocuk bizim mahallede yeni,henüz 1 saatlik koruması bitmemiş." to attacker on every 1 seconds: loop all players: set {_beklenen.%loop-player%} to difference between {dp_olumkor.%loop-player%} and now if {_beklenen.%loop-player%} is larger than 60 minutes: clear {dp_olumkor.%player%} clear {dp_olumkora.%player%}
Buda mantıklı fakat genede sorunlu o kadar fazla loop yaptığından TPS'yi çok zorlanacak.
Skript zamanı değişkenlere kaydedebilir ve iki zaman değişkenini karşılaştırabilir.
Ben koydum incelersin.
İnceledim ve bir şey anlamadımKod:on first join: if game mode of player is survival: set {dp_olumkor.%player%} to now set {dp_olumkora.%player%} to true on damage: if attacker is a player: if victim is a player: if {dp_olumkora.%victim%} is true: cancel event message "<red>Hoop ağır ol birader.Bu çocuk bizim mahallede yeni,henüz 1 saatlik koruması bitmemiş." to attacker on every 1 seconds: loop all players: set {_beklenen.%loop-player%} to difference between {dp_olumkor.%loop-player%} and now if {_beklenen.%loop-player%} is larger than 60 minutes: clear {dp_olumkor.%player%} clear {dp_olumkora.%player%}
Buda mantıklı fakat genede sorunlu o kadar fazla loop yaptığından TPS'yi çok zorlanacak.
Skript zamanı değişkenlere kaydedebilir ve iki zaman değişkenini karşılaştırabilir.
Ben koydum incelersin.
Çalışmadı vuruluyor oyuncuya ve oyuncuda vuruyorOyuna ilk girdiğinde olan zamanı kaydediyor bu effect:
set {dp_olumkor.%player%} to now
Buda şimdiki zaman ile ilk girdiğin zamanı karşılaştırıyor._beklenen değişkeni iki zamanın karşılaştırmasının sonucu oluşuyor ve beklenen 60 dakikadan büyük mü diye sorguluyor.
set {_beklenen.%loop-player%} to difference between {dp_olumkor.%loop-player%} and now
if {_beklenen.%loop-player%} is larger than 60 minutes: