ServerYorumcusu
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucu neden açılmadı?
hocam acaba discorddan bana davet linki atarmısın gelemiyorum bütün linkler eskiSunucu neden açılmadı?
Çok oyuncu kaybediceksiniz keşke açsaydınız -1Selam arkadaşlar, açılışı yarına erteledik, sebebi benim bazı işlerim çıkmasıydı, yarın siteden kayıt halledilecektir ve sunucu açılacaktır.
Oyuncular kaliteyi bekleyecektir hepinizi seviyoruz anlayışınız için teşekkürler.Çok oyuncu kaybediceksiniz keşke açsaydınız -1
Tam olarak ne dediğinizi anlamadım açıklayabilir misiniz.Sunucunun ilk hali garipti diye hatırlarım. Rastgele bir yerde doğuyordun ve spawn vs. yoktu. Orda tanışmıştık sanırım. Tabii başka Rider711905 yoksa.
Eski Moderatörünüz olarak serverinizi beğendim, Taaki (Syton) benim artık geçmişteki olan kötü anıları unutup yeni bir sayfa açmaya ne dersiniz Rider711905 ,SefoSYN? yani servere girmemde sakıncası olmaz değil mi ?Tam olarak ne dediğinizi anlamadım açıklayabilir misiniz.![]()
Hatırlayamadım fakat sorun yok. ‘Ne olursan ol yine gel’Eski Moderatörünüz olarak serverinizi beğendim, Taaki (Syton) benim artık geçmişteki olan kötü anıları unutup yeni bir sayfa açmaya ne dersiniz Rider711905 ,SefoSYN? yani servere girmemde sakıncası olmaz değil mi ?![]()
Nâcizane yorumun için teşekkür ediyorum, biz emeğimizin karşılığını para ile değil, insanların bizlere bakış açısı ve güveniyle ölçüyoruz.Bu tam benim kafamda olan bir sunucu olmuş.
Başarılar dilerim , yakın zamanda gelmeyi planlıyorum.
Notepad programıyla günlük yaptırıyordunuz 21:00 saat içinde getirmezsem kızıyordunuz hatırlıyor musun şimdi Rider711905 ^^Nâcizane yorumun için teşekkür ediyorum, biz emeğimizin karşılığını para ile değil, insanların bizlere bakış açısı ve güveniyle ölçüyoruz.