KadirSpecial
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Hey gidi eski günler ne çabukta unutuluyorNotepad programıyla günlük yaptırıyordunuz 21:00 saat içinde getirmezsem kızıyordunuz hatırlıyor musun şimdi Rider711905 ^^
Hatta görüntülü aramıştınız.
Hey gidi eski günler ne çabukta unutuluyorNotepad programıyla günlük yaptırıyordunuz 21:00 saat içinde getirmezsem kızıyordunuz hatırlıyor musun şimdi Rider711905 ^^
Hatta görüntülü aramıştınız.
Aynen öyleHey gidi eski günler ne çabukta unutuluyor![]()
Hocam discord'dan düzeltmedik mi bu sorunu?Küçük harflerle üyelik açtım oyunda ki ismimin ise baş harfi büyük girmeyi denediğim de olmadı, Oluşturduğum şekilde girmemi istedi. o şekilde de girmeye çalışınca ilk baş harfi büyük şekilde girdiğim için o şekilde girmemi istedi. Yani kısacası bug da kaldım sunucuya giremiyorum.
Teşekkürler.Konu tasarımı harika. Yapılar da aynı şekilde güzel.
9/10
-Shader :/
Teşekkürler kimdin kimlerdendin adın neydi hatırlayamadım?Önceleri yetkiliydim o zaman dahi kalite kokuyordu sunucu başarılar dilerim !
Bunu girip keşfedebilirsin.bir şey sormak istiyorum sizin serverinizde claim blogu 1 dakikada kaç claim blogu geliyor?
Hatırlayacağınızı Zannetmiyorum çok olaylı bi şekilde ayrılmamıştık Coopervisor Usta rehber idim zamanında rehber raporu tarzı bir sistem vardı ozaman müsait olamadığım için sizin istediğini saatlerde online kalamıyodum ondan dolayı ayrıldım.Teşekkürler kimdin kimlerdendin adın neydi hatırlayamadım?