JusticeWhipsss
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba beyler
Bilmem biliyor musunuz ama yeni kurallara göre konu denetimi sistemi değişti.Craft man'in dedigine göre konuyu acan kişilerin konuyu kendileri belirliyor.Yani artık şöyle bi kural yok.4 resim kuralı,konu düzeni,sunucu acıklaması gibi kurallar yok.Son konularda bu belli zaten.
Yeni moderatörlerin işini cok kolaylastırıyor bu.Önüne gelen herkes bu sunucu konusu acıyor bizde güzel konu aramak için neredeyse tüm forumu geziyoruz.
Bu değişmeli.Bilmem bana katılan var mıdır acaba?
Moderatörlere bi lafım yok kolaylassın işi fakat her konu onaylanmasın.Eski düzen iyidi.Madem bunu yaptiniz bari denetim yapan kisiler simdi rahat.Onayla onayla onayla.Küfür ve +18 içerikler olmadigi sürece cok rahatlar.O zaman o kisileri bi yana toplayıp yeni bir alt forum olusturun.Forum onaylı sunucular diye.
Aramayalım biz.Her baktigimiz konuda iki üç resim yerine 1 resim var.Event var süper gelin arkadaslar var.Bu cok sacma.
İlgili kisiler ilgilensin lütfen.Eski düzeni istiyorum benim açımdan.
@craft_manBilmem biliyor musunuz ama yeni kurallara göre konu denetimi sistemi değişti.Craft man'in dedigine göre konuyu acan kişilerin konuyu kendileri belirliyor.Yani artık şöyle bi kural yok.4 resim kuralı,konu düzeni,sunucu acıklaması gibi kurallar yok.Son konularda bu belli zaten.
Yeni moderatörlerin işini cok kolaylastırıyor bu.Önüne gelen herkes bu sunucu konusu acıyor bizde güzel konu aramak için neredeyse tüm forumu geziyoruz.
Bu değişmeli.Bilmem bana katılan var mıdır acaba?
Moderatörlere bi lafım yok kolaylassın işi fakat her konu onaylanmasın.Eski düzen iyidi.Madem bunu yaptiniz bari denetim yapan kisiler simdi rahat.Onayla onayla onayla.Küfür ve +18 içerikler olmadigi sürece cok rahatlar.O zaman o kisileri bi yana toplayıp yeni bir alt forum olusturun.Forum onaylı sunucular diye.
Aramayalım biz.Her baktigimiz konuda iki üç resim yerine 1 resim var.Event var süper gelin arkadaslar var.Bu cok sacma.
İlgili kisiler ilgilensin lütfen.Eski düzeni istiyorum benim açımdan.