Yeni Konumla Karsınızdayım [Minecraft Faction Server Taktikleri]

eren3737

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft faction serverlerde Taktikler Bölüm-1

Herkese Merhabalar, CSJRME İle Minecraft Öğreniyoruz ile Yeniden Karşınızdayım
1.Adım - Öncelikle Serverdeki Kitlerden Alıyoruz (Bkz:Kit tools)
------------------------------------------------------------------------------
2.Adım -Ve O Kitle Adam kesmeye Calısmayın Gidin Magaralara Demır Kazın Ocak Ile Pısırıp
Demir Külçesi yapın Ve O Demirlerden Demir Set Craftingleyin
3.Adım -Burası Cok Önemli Dia Ya İhtiyacımız Var Napacaz Simdi :) Cozumu kolay Event olursa Dia Kapmaya calısın Eger Olmassa Madene Gidin Yanılmıyorsam 18-15 Kat arasından Cıkıyor
4.Adım - Ne Katı Biz hangi Katta Oldugumuza Nasıl Bakacaz :) tabii ki F3'e basıcaz Ve önümüze Yazılar Gelecek orda "y" Diye Birsey Var O Hangi Katta Oldugnuzu Gösterir)
5.Adım - Sonra spawner bulmanız lazım.Favorim zombi spawneri Veya Lapis Kazın.Level kasarak 30 levellik olan ench basın.Ama ilk önce kılıca basın.Keskinlik 4 ve Alevden Çehre 2 favorimdir.
6.Adım - Sonra zırhlara basmaya çalışın.30 Level basın yine. Koruma4 getirin bütün zırhlara

yenilmez olursunuz.
7.Adım - Ondan sonra bir factiona katılın.Ama faction evi olsun.Bi takım factionlarla ally olursunuz.Kesilme ihtimaliniz biraz olsun düşer.

8.Adım -Diyelim ki itemleriniz kırılma durumunda.Aha Ne Yapacaz Simdiii Gidelim Bi Vip Bulalım Aramızı Yapalım Ucuzdan Repair Atacak Birini Bulalım Repair Attıralım Sıfırlanır İtemler Sıfır Gibi Hiç Kullanılmamış olarak geri gelir :)
9.Adım- Faction Savaslarına Gidin Adam Kesip Bol bol İtem Düşürün Ve Artık Bi Yenilmezsiniz..!
Tamamen El Emegi Göz Nuru Alıntı Yapanlar N'olur Emek Hırsızlıgı Yapmasınlar Yardımcı Olduysam Bi Begeniyi Cok Görmeyin

eren3737

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
2-3 yerde gereksiz kayıplar var.
Spawnerlar yeriyle hammadde ya da maden (kömür,lapis) kasılarak daha hızlı level atlanır.O yolla 2-3 sene içerisinde anca Koruma 4 :sırıtmak:
Onun dışında demir toplayarak kendi anvil'imizi yaparak basit olaraktan kendi eşyalarımızı tamir etmek daha ucuza gelir.

Aklıma Gelmedi değil de Gelmişti Yazacaktım Teşekkür ederim Yönlendirdiginiz için hemen Düzeltiyorum[DOUBLEPOST=1379523108,1379523007][/DOUBLEPOST]Tamam Düzelttim :)
Bir Begeni Çok Görme Kards :)[DOUBLEPOST=1379593551][/DOUBLEPOST]Güncel