MrSmith
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
gts 450![]()
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
gts 450![]()
Onun yerine bi 780ti ile i7 işlemci alsan daha karlı çıkarsın yavrım :'(Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yok be adam Watch Dogs falan oynamak istiyowolftim oynucaksa sistem toplarım 300 tl ye
Pentium 4 2.4 ghz
512 mb ram
128 mb ekran kartı
Da Laptop olması gerek.... Yavrıım bhhhOnun yerine bi 780ti ile i7 işlemci alsan daha karlı çıkarsın yavrım :'(
Kasayı taşımak çoh mu zor :'(Yok be adam Watch Dogs falan oynamak istiyo[DOUBLEPOST=1419187939,1419187904][/DOUBLEPOST]
Da Laptop olması gerek.... Yavrıım bhhh
Hamal tutalım günlük 15 tl falanKasayı taşımak çoh mu zor :'(
Bak şunları al daha iyi performans alırsın hemHamal tutalım günlük 15 tl falan![]()
My brother needs notebook not desktop!Bak şunları al daha iyi performans alırsın hem;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yeter sanırım@rayandu06
Bu epsünden kalütelü ama :'(My brother needs notebook not desktop!
Because he is student.(yada gizli gizli odada p**no açıyo ondan)ASA
Uma bisim arkdise laptop lzm yaww not masaüstüBu epsünden kalütelü ama :'(
Casper Nirvana
750 bile normal ayarda 30 fps alıyor canumCasper Sakın Almayın Bozuk Bilgisayar satıyorlar Servisleri Ayrı Dolandırıcı Bios Güncellemesi Vermiyorlar![DOUBLEPOST=1419190689,1419190342][/DOUBLEPOST]Oyun Oynanacaksa Bütce Artırılabilirse Bu PC yi Şiddetle Tavsiye Ediyorum:
2500TL Max. Notebook Alınacaksa WatchDogs da Lowest de 30 FPS Alamazsın Haberin Olsun![]()
MSI Sıparıs ettım hadı hayırlısı..750 bile normal ayarda 30 fps alıyor canum![]()
Sartlar laptop gerektiriyor.Laptop ile oyun oynamak bence pek iyi bir fikir değil, masaüstü kullanmak daha iyi olacaktır.