Yeni mapim temple run! [Arkadan goril gelmiyor :D]

STARK66

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama sonuçta siz sonuna kadar yapmamışsınız mapı sadece tabelaları değiştirmişsiniz bide komple biz yaptık map bize ait yorum yapmışsınız. ! hem konuları uzatma amacıyla yorum kastınız ve kick yemeniz lazım !

Beni ne zaman anlayacaksınız.
Her zaman haksız çıkarın beni tamam.
Anlaştık.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana Çalıntı Olduğuna Dair Bir Kanıt Göstermediğiniz Sürece Ben Bu Arkadaşa Güvenirim Onun Yaptığını Düşünürüm
Ama Bu Konuyuda Çok Uzatmayın Arşive Taşımak Zorunda Kalacağım

DaxterMorgan

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama sonuçta siz sonuna kadar yapmamışsınız mapı sadece tabelaları değiştirmişsiniz bide komple biz yaptık map bize ait yorum yapmışsınız. ! hem konuları uzatma amacıyla yorum kastınız ve kick yemeniz lazım !
Nereden çıkardın ki konuyu uzatmaya çalıştığımı
Kanıt gösterdim sadece hadi onu geçtim kişinin yani arkadaşının haritaya 13 Temmuz da haritaya başlaması ama birlikte tamamlamaya başlamaları 3-4 ay sürmüş.Onun dediğine göre arkadaşı haritayı 13 temuz da açmış ama ikisi birlikte haritaya devam etmeleri 3-4 ay sonra başlamış.Fakat kendisi 1 ay diyor

Bana sorma :D arkadaşım indirdi yaptı ben ona yardım ettim.
Ve konunun başında harita bana ait diyorsun ama çevire çevire nereye kadar getirdin?
Arkadaşım indirdi yaptı demen daha da garip

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Konunun sahibi kimse !! Haritan edit mi yoksa kendin mi yaptın ? Kimseyi kandırmadan doğruyu söyle önce ben yaptım dedin sonra arkadaşla beraber yaptık dedin daha sonra arkadaşım indirdi yaptın dedi hangisi bu konuyu arşive taşımamam için bana bir şey göster ?

Mapın çalıntı olduğuna dair kanıt bulan arkadaşlar lütfen tabela resimlerini paylaşın veya direkt olarak mapı buldum diyen varsa link atsın !