- En iyi cevaplar
- 0
Bakalım ne tür maceralar beni bekliyor![]()
Uyumayın da şu önerilerimizi üstlerinize bildirin. Belli bir kattan aşağı inmiyor sizin üstler. B)
Bakalım ne tür maceralar beni bekliyor![]()
Töbe de insafsızYa sen bir ölüp gitmedin. (Blyata pirince giderken eldeki cykadan olmak.)
Arkadaşlar merhaba,
Bu tabloyu "Beğeni Sayısı" değil de "Mesaj Sayısı"'na göre oluşturmamızın nedeni forumda suistimali engellemektir. Beğeni konusunda yapılan spam malesef %100 olarak tespit edilemez ancak spam mesajlar rapor sistemi ve aktif yetkililer ile takip edilebilir bir unsurdur.
şu an için bu tablonun herhangi bir yaptırımı yoktur. Fikirleriniz bizim için önemli, paylaşmaktan çekinmeyin...![]()
Sen bilmiyor musun forumun yarısı beğeni spamı yapıyor. (@SüperAhmet @adenzu54 )Üst katlar soğumuş galiba, iniyorlar beyler. B)
Pek öyle olduğunu zannetmiyorum, yani iki sistemde de suistimal mümkün ama mesajlarda daha kolay yapılabilecek bir şey bu diye düşünüyorum. Çünkü bir-iki kelime değiştirerek moderatörlerin dikkatinden kaçabilmek de mümkün. Özellikle de beğeniye açık konuların olduğu forumlarda. (Küp sanatı, Minecraft TV, Multimedya vs.) En azından sistemin bu haliyle bırakılmaması gerek.
İğneleyici mesajlarına bir son vermeli ve "Üst kat" ile iletişim kurmak için duman değil de "Mesaj Gönder" veya "Forum Destek" bölümünü kullanmalısın.Üst katlar soğumuş galiba, iniyorlar beyler. B)
Pek öyle olduğunu zannetmiyorum, yani iki sistemde de suistimal mümkün ama mesajlarda daha kolay yapılabilecek bir şey bu diye düşünüyorum. Çünkü bir-iki kelime değiştirerek moderatörlerin dikkatinden kaçabilmek de mümkün. Özellikle de beğeniye açık konuların olduğu forumlarda. (Küp sanatı, Minecraft TV, Multimedya vs.) En azından sistemin bu haliyle bırakılmaması gerek.