Yeni Mesaj Anons Sistemi Hakkında (Ya da ona benzer bir şey işte)

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba,
Bu tabloyu "Beğeni Sayısı" değil de "Mesaj Sayısı"'na göre oluşturmamızın nedeni forumda suistimali engellemektir. Beğeni konusunda yapılan spam malesef %100 olarak tespit edilemez ancak spam mesajlar rapor sistemi ve aktif yetkililer ile takip edilebilir bir unsurdur.
şu an için bu tablonun herhangi bir yaptırımı yoktur. Fikirleriniz bizim için önemli, paylaşmaktan çekinmeyin... ^_^

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba,
Bu tabloyu "Beğeni Sayısı" değil de "Mesaj Sayısı"'na göre oluşturmamızın nedeni forumda suistimali engellemektir. Beğeni konusunda yapılan spam malesef %100 olarak tespit edilemez ancak spam mesajlar rapor sistemi ve aktif yetkililer ile takip edilebilir bir unsurdur.
şu an için bu tablonun herhangi bir yaptırımı yoktur. Fikirleriniz bizim için önemli, paylaşmaktan çekinmeyin... ^_^

Üst katlar soğumuş galiba, iniyorlar beyler. B)

Pek öyle olduğunu zannetmiyorum, yani iki sistemde de suistimal mümkün ama mesajlarda daha kolay yapılabilecek bir şey bu diye düşünüyorum. Çünkü bir-iki kelime değiştirerek moderatörlerin dikkatinden kaçabilmek de mümkün. Özellikle de beğeniye açık konuların olduğu forumlarda. (Küp sanatı, Minecraft TV, Multimedya vs.) En azından sistemin bu haliyle bırakılmaması gerek.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

Pek öyle olduğunu zannetmiyorum, yani iki sistemde de suistimal mümkün ama mesajlarda daha kolay yapılabilecek bir şey bu diye düşünüyorum. Çünkü bir-iki kelime değiştirerek moderatörlerin dikkatinden kaçabilmek de mümkün. Özellikle de beğeniye açık konuların olduğu forumlarda. (Küp sanatı, Minecraft TV, Multimedya vs.) En azından sistemin bu haliyle bırakılmaması gerek.
Sen bilmiyor musun forumun yarısı beğeni spamı yapıyor. (@SüperAhmet @adenzu54 )

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İğneleyici mesajlarına bir son vermeli ve "Üst kat" ile iletişim kurmak için duman değil de "Mesaj Gönder" veya "Forum Destek" bölümünü kullanmalısın.

Mesaj sisteminin kontrolünün daha kolay olabileceğini düşündüğümüz için bu yola başvurduk. Dediğim gibi fikirleriniz ile geliştirilecek yenilikler bunlar.
Eleştiriler & fikir alışverişleri bu konu üzerinden yapılabilir.