Yeni Minecraft Logosu (2. PixelArt)

KestaneKafa

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bencede Gereksizinde Ötesi Gibi bir şey Minecraft Oynayanların Hepsi Bunu Zorlanmadan Yapabilir

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
o kadarmı kötü Yeni Başladım PixelArt Yapmaya Acemi Olmam Normaldir Siz Daha İyisini Yapabilirsiniz sanki

Warrior01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
edit: Pixelarttan soğudum
Edit yaparken önceki mesajını düzenleyemiyor musun? Amacın post kasmak mı ? Ayrıca hiçbir konuya gereksiz demeye hakkın yok.Adam yapmış paylaşmış.Gereksiz olmuş diyerek insanları inşaa etmekten soğutuyorsunuz.Sonrada neymiş neden Türk lerden iyi builder çıkmıyor.
EDİT:post kasmaya çalıştığın son durum güncellemenden de belli zaten.

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Edit yaparken önceki mesajını düzenleyemiyor musun? Amacın post kasmak mı ? Ayrıca hiçbir konuya gereksiz demeye hakkın yok.Adam yapmış paylaşmış.Gereksiz olmuş diyerek insanları inşaa etmekten soğutuyorsunuz.Sonrada neymiş neden Türk lerden iyi builder çıkmıyor.
EDİT:post kasmaya çalıştığın son durum güncellemenden de belli zaten.

Aynen Emeğe Saygı Diye bir şey Var Örnek;

Milletin Yapılarını Görüp OOOOOO!!! Diyorsunuz,Sonrada Diğer İnsanları Minecrafttan Soğutuyorsunuz!! İstesem 52 Kişilik hunger Games Mapı Bile Yaparım !!!!

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

Milletin Yapılarını Görüp OOOOOO!!! Diyorsunuz,Sonrada Diğer İnsanları Minecrafttan Soğutuyorsunuz!! İstesem 52 Kişilik hunger Games Mapı Bile Yaparım !!!!
Övgü alan yapılarda emek vardır elbet merak etme, hem diyorsun ''hunger games mapı bile yaparım'' neden böyle bir şey yapmakla uğraşasın ki, boş işler...

K

Klood07

Ziyaretçi

emeğe saygı mı? Bunda emek yok ki? Hem takdir alan kişiler emek harcamış kişilerdir

Akuena07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
52 kişilik hunger games yaparsın da o haritada zorlasan 52 blok kullanırsın o da taş olur zaten boşver hiç zorlama bir ev yap pencere ekle sonra bir ev daha yap sonra bir ev daha bakmışın victorian pro olmuşsun

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
KONU ÇOK GEREKSİZ OLMUŞ ?
SEN ÇOK MU GEREKLİSİN?
edit: Pixelarttan soğudum
Bende senden soğudum sırf mesaj kasmak için neler yapıyorsunuz?
Küp sanatı diyince bunları görmek istemiyorum :S
"Gözlerini sımsıkı kapat."
emeğe saygı mı? Bunda emek yok ki? Hem takdir alan kişiler emek harcamış kişilerdir
Haklısında, bu arkadaşın ilk denemesi.Ayrıca emek demek bir işi yaparken verilen uğraş demektir.Yani o bloklar oraya yüreyerek gitmiş kendilerinin fotoğraflarını koymuş ve daha sonra foruma gelerek kendilerini paylaşmışlar öyle mi? Edison ampulu bulurken 2000 deneme yapmış.Ve sanırım her denemesinde ona "Bu ne lan ne kadar gereksiz bir şey hayattan soğudum icat diyince bunlar görmek istemiyorum" Diyen birisi yoktur? ve bu eleştirilerinizin ona hiçbir faydası olmadığı gibi post kasmaktan başka bir şey değil.eleştiri yapacaksanız yapıcı eleştiri yapın.

onat035

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
SEN ÇOK MU GEREKLİSİN?

Bende senden soğudum sırf mesaj kasmak için neler yapıyorsunuz?

"Gözlerini sımsıkı kapat."

Haklısında, bu arkadaşın ilk denemesi.Ayrıca emek demek bir işi yaparken verilen uğraş demektir.Yani o bloklar oraya yüreyerek gitmiş kendilerinin fotoğraflarını koymuş ve daha sonra foruma gelerek kendilerini paylaşmışlar öyle mi? Edison ampulu bulurken 2000 deneme yapmış.Ve sanırım her denemesinde ona "Bu ne lan ne kadar gereksiz bir şey hayattan soğudum icat diyince bunlar görmek istemiyorum" Diyen birisi yoktur? ve bu eleştirilerinizin ona hiçbir faydası olmadığı gibi post kasmaktan başka bir şey değil.eleştiri yapacaksanız yapıcı eleştiri yapın.
İlk 1999 denemeyi yayınlamamış ki etrafa rahatsızlık verirdi diye bilmiyoruz.
Harita vs. yapmayın demiyorum ama cidden iyi değilse paylaşmayın

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk 1999 denemeyi yayınlamamış ki etrafa rahatsızlık verirdi diye bilmiyoruz.
Harita vs. yapmayın demiyorum ama cidden iyi değilse paylaşmayın
İyi olduğuna siz mi karar vereceksiniz? o arkadaş kendince güzel bulmuş olamaz mı? birisinin hayallerini yıkmak size zevk mi veriyor? sadist misiniz?
Edit: ayrıca 1999 denemeyide arkadaşlarıyla paylaşmış.Bu forumda planetminecraft gibi haritaların yayınlandığı bir yer olmadığına göre burada güzel yaptığını düşündüğü bir şeyi arkadaşlarıyla paylaşmak istemiş olamaz mı?
Edit2: Bu foruma zaten iyi olup olmadığnı size sormak fikrinizi almak için açmış konuyu.Bu dediğinizin bir anlamı yok.

Son düzenleme: