H4CK3RW0LF | Alicãn
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkadaşlar , Berk Abimizin Başlattığı Bir Gelenek , Forumda Herkes Kendini Tanıyor ( Tuvalete Gidiş Zamanı Dahil ... ) Bare Bende Bir İki Şey Söyleyeyim Dedim
İlk Önce Ben Alican , İzmir'de Oturuyorum Orta Son Sınıfa (8.) Gidiyorum. Edebiyata Bayılırım Özellikle Can Yücel'e. Fark Etmişsinizdir Elim Hep 'Caps-Lock' dadır
Alıştım Artık Düzgün Yazmaya Önem Veririm Yabancı Müziği Çok Severim Bununla İlgili Konularım da Var (Konu-Dışı) Yaşım 14 Biraz Geç Oldu Ama Olsun
Fizik Olarak Zayıfımdır 35 Kilo Falan , Bilgisayardan Baya Hoşlanırım Günde En Az 7 Saat Açığımdır , Hatayı Sevmem. Facebook Tiriplerinden Nefret Ederim Örn.;
uf slk şey .s.s.s.s..s
anndr o bi kere tmmı .s.s.s.s
Ssli gldüm zazzazazazaza xdxddxd D
.d.d
Gibi , Örnekler Çoğaltılabilir,
Zamanın da C++ & C# Dillerine Merak Sarmıştım , Cmd'yi Çok Merak Ederim (Çalıştır/cmd) , Neler Yapılabiliyor Diye. 'Hacker' lik Hoşuma Gider (Her Ne Kadar Çuvallasam da
) Ama Eğlenceli Oluyor Oturduğun Yerden Elinin Her Yere Ulaşması
6. Sınıfa Giderken Facebook'um Vardı , Fakat Artık Battı Bitti 10-12 Yaşındaki Çocukların Azında Olmadık Küfürler Örneğin Google Play, Android Telefonların Uygulama Yerinde Yaklaşık 10 Tane Uygulama Cinsellik İle İlgiliydi Türk'lerin Adını Kirleten ........... Sayesinde Google Play'de 'En Yeni ve Ücretsiz Uygulamalar' Kısmı Sırf Cinsellik , Küfürü Sevmem Argo Sevmem Aklıma Bu Kadar Geliyor Kırıcı Yorumlar Yazmazsanız Sevinirim
Sevgiler H4CK3RW0LF