yeni mv de nasıl netheri açarım? Sunucum VDS

poine

Marangoz
En iyi cevaplar
0
yeni bir nether oluşturabilirsin pek bir bilgim yok ama /mvcreate orman_nether -t nether
yaparsan belki orman netherini orası olarak görebilir ve world de gidebiliyorsan çözüm olabilir ama world dede gitmiyorsa
sunucu ayarları bölümünde allow-nether: true yapman gerekir oda olmuyorsa netheri engelleyen bir plugin kullanıyor olabilirsin

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eğer ki mv ile yeni bir harita oluşturduysan o haritanın bir nether'ı olmaz. 2 seçenek sunayım sana; Birincisi benim netherportallinks pluginimi kullanırsın ve tüm portalları tek bir yere bağlarsın. İkincisi Multiverse NetherPortals kullanırsın.

TarikHacioglu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer ki mv ile yeni bir harita oluşturduysan o haritanın bir nether'ı olmaz. 2 seçenek sunayım sana; Birincisi benim netherportallinks pluginimi kullanırsın ve tüm portalları tek bir yere bağlarsın. İkincisi Multiverse NetherPortals kullanırsın.
Senin pluginin link atar mısın? Bir sorum daha olacaktı da ipeksi spawner çalışmıyor ya? Nasıl hallederim ? 1.8 spigot sunucu türü survival

GreyderNT

Legend Server is back...
En iyi cevaplar
0
Araştırma sonucu, silkspawner pluginin alternatifini bulabiliyorsan bu sorunun çözümünü de elbet bulabilirsin.
Multiverse Netherportals kur.

(Araştır lütfen, sana her zaman söyledim bunu...)