Admicos
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 1
@karahanio ile ben bir oyun yapıyoruz. Şu an sadece ana menüyü gösterebiliriz, ama iyi gidiyor yani ne diyim.
Painte benziyor ama emin değilim...Butonların fontları ve renkleri olmamış :/ Ne üzerinde tasarlıyorsunuz? Başarılar...
Grafikleri değil oyunu kastetmiştim. *facepalm*Painte benziyor ama emin değilim...
Açıkcası güzel olmamış.
Java ile yazıyorsanız yukarıdaki menü 1 saat içinde JavaFX8 Scene Builder ile tasarlanabilir.
Açıkcası vakit harcamaya değmez,fakat kafanda bi resim oluşturmak gerekirse,Java değil. Ama merak ettim sen bir gösterebilir misin Java ile yaparak? Merak ediyorum Java'nın UI sistemi ne kadar gelişmiş.
Başka nerde paylaşsınlar?benim anlamadığım neden her şeyinizi github ta paylaşıyorsunuz
hayır benim sorumu yanlış anladın, ben niye paylaşıyorsunuz diycektimde klavyem sürştü avukat beyBaşka nerde paylaşsınlar?
Açık kaynaklı şeyleri seviyoruzi başka ne diyim. Ha neden GitHub diyeceksen, daha fazla kişi olduğundan. Yani yoksabenim anlamadığım neden her şeyinizi github ta paylaşıyorsunuz
"Açık kaynaklı şeyleri seviyoruzi başka ne diyim" bu kısmı yeterli teşekürlerAçık kaynaklı şeyleri seviyoruzi başka ne diyim. Ha neden GitHub diyeceksen, daha fazla kişi olduğundan. Yani yoksaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.da var.