Yeni Premium Alıyorum Adı Ne Olmalı Sizce ?

MertBaran198

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeşim biz ülke olarak gelişmiş bir ülke değiliz yani xXX xd gibi ifadeler türklerde kalıplaşmış daha çok apaçi tiplerin youtubede xXxQuarismaxXxRapxXx iki sıfır on dört tarzı bunları sizde biliyorusunuz yani bu sebepten dolayı hoştun değilim sizce haklı değilmiyim arkadaşlar

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim biz ülke olarak gelişmiş bir ülke değiliz yani xXX xd gibi ifadeler türklerde kalıplaşmış daha çok apaçi tiplerin youtubede xXxQuarismaxXxRapxXx iki sıfır on dört tarzı bunları sizde biliyorusunuz yani bu sebepten dolayı hoştun değilim sizce haklı değilmiyim arkadaşlar
XXX = özür dilerimgrafi

MertBaran198

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeşim senden tek cevap istiyorum sence haklı mıyım otobüsten geçerken bile duvarlarda yazıyor yani en az 1kere olsa bile rastlamışsındır

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim senden tek cevap istiyorum sence haklı mıyım otobüsten geçerken bile duvarlarda yazıyor yani en az 1kere olsa bile rastlamışsındır
Biz de apaçiler var tamam da onların apaçileri de O tür insanlar bunu bilin de konuşun O xxx i kullanan insanların apaçi dediğiniz insanlardan çok farkı yok sonuçta.

MertBaran198

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tamam büyümeden kapatalım şu konuyu[DOUBLEPOST=1420219486,1420219390][/DOUBLEPOST]alıyorum adını MertBaranLG yapıyorum yardımcı olan herkese teşekkür ederim .[DOUBLEPOST=1420302944][/DOUBLEPOST]FreeckiersHD yaptım sizce nasıl????

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Tam falso yaptın helal... o kadar öneri iste MertBaranLG yapıyorum de :D milleti apaçi tartışmalarına sürükle sonra yok freechikınlı bi şey hayırlı olsun :) isim şatafatlı görünmesine rağmen çok sıradan kendine özgü bi şeyler yapsaydın

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
ADINI_SEN_KOY :p

çoban_yıldızı16

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bak sakın başkalarından alma,mesela ben 10 euroya bir rustan aldm ucuz diye,baktım crack serverlerin %90 girmişler.Sen mcnin sitesindn al,İsimin bence MertLG**** olsun yıldızlarıda bir sayı bil