< Yeni Proje >

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar şu an Türkiyedeki Minecraft Sunucularının Kalitesi Çok Düşük Bizde Bu Yüzden Bir Server Açmaya Karar Verdik Önerileriniz Varsa Söylerseniz Mutlu Olurum Ona Göre Serverda Eklemeler Yapabiliriz

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Bence Şindi Vaktiniz Ve Maddi Durumunuz Varsa Hub Sunucu Öneririm Ama Dersen Ben Factions Yada Survival Açıcam Diye Fazla bir şey Söyliyemem Maplerin İyi Olsun Ve Paketinde Eksik Olmasın Diyebilirim

Vivat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Alışılmışın dışına çıkmazsan ekmek yok ağa,örneğin factions sunucuda lapis değil de taş tuğla kazdır <_<

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allah rızası için factions kurma !!!!
Ciddiyim.
Kuracaksan hub kur ve gerekli ekipe veya deneyime , bilgiye sahip ol.
Yoksa kuracaksan BOŞ...

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Detaylı bilgi vermek amacıyla ben birazdan konuyu açacağım arkadaş merak etmeyin.

Hustphy118

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minigame serveri kurarsan, Hypixel veya Mineplex tarzı cok güzel olur. Hem paran olur hem de tanınırsınız.

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ufak modpardan oluşan bir minigame game sw si kur bence mesela tinkers construct yüklerin onu kullanarak egg wars yaparsınız hem dünyada ilk olursunuz ve birisi sizin swde video çekerse unlenirsiniz

METURKAN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben lapissiz, tarladan felan kasmalı faction kuruyorum ve büyük süprizler var yanında.

Alışılmışın dışında bir server yapmak zahmetli ve risklidir fakat başarı daha tatlıdır :)

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben lapissiz, tarladan felan kasmalı faction kuruyorum ve büyük süprizler var yanında.

Alışılmışın dışında bir server yapmak zahmetli ve risklidir fakat başarı daha tatlıdır :)
Hocam sağlam bir "U" dönüşü yapın bence. Bu forum ne lapissiz sunucular gördü hiçbiri de tutmadı.