Bana o akdar eleştiri geldide iptal etmedim buna ne diyorsun?Al aha adamı bıktırdınız iptal etti Az anlayışlı olun
Ya ben böyle beğeniyorum belki size ne laOdun ile ev yapmak yerine iyi bir görüntü veren yünleri kullanabilirsin. Tabi orası sana kalmış.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
Survivalde yaptım emin ol kiSen dümdüzde nerden ağaç buldunda survival yapıyon anltsna brz s.s.s Creative yapıtına göre berbat bastım sıfırı
@TelluxMatic arkaaşların mimarı iyi olduğu için bunu kötü yorumlamamışlar, bundan kat kat iyilerini gördüğü için kötü yorumlamışlar, eğer bir konu açılırsa üyelerin o konuyu eleştirme hakkı vardır iyi veya kötü, bu onların kararıdır bu karar yapılan yapıya göre belirlenir, yapı iyiyse eleştiri iyi yapı kötüyse eleştiri de kötüdür.Arkadaşlarin mimarı iyi olduğu için seni kötü yorumlamışlar.Herkes anasının karnından doğarken mimarı çok iyi olacak diye bir şey yok.Tercihim Keralis'in videoları seyret ondan esinlenerek birşeyler yap!
Yok olm düz mapta yapmadım normal mapta yaptım varsayılan. Sonra düze taşıdım programla hiçbir bilgin yoksa anlamadıysan ben napim.Creative'den tahta çekip survival'a geçtiysen o survival sayılmaz yalnız.
Kötü olan ne?Mslesef kotu
Benimki mi?