OsmanCan KafasıGüzel
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Yani sizin tavsiyeleriniz nedir ?
Belirttiğim gibi belirli grupların yetkilerini ve onlara verilen kitleri nasıl ayarlarım ? verilme sıklığını nasıl değiştiririm ? Yardımcı olursanız sevinirim
Önce kaliteli serverlerde oyna.Evet . ama bulamıyorum . server açma klavuzu vs vs . işte dediğim gibi en çok korktuğum şeyde wg ler tam oturmayacak derdi . Ve hala belirtiyorum kusuruma bakma . Serveri kaliteli yapmak için adımları arıyorum . eğer bahsettiğin videolar varsa link atabilirmisin ?
Her şeyi anlatan video bulman zorİlgi çektiğimi görmek güzel . yardımınız için teşekkürler . 3 kişi ayarladım 1 haftalık süreçte açıkları bulucazve bilginiz varsa server açma rehberlerinden bahsedermisinz ?[DOUBLEPOST=1422133556,1422133465][/DOUBLEPOST]Kardeşim şimdi kimse annesinin karnında bu işleri öğrenmedi
ben acemiyim . daha önce en fazla build yetkisine ulaştım . yani denemeden başaramazsınız . illaki yanlışlar çıkacak. işte benim burda tek aramak istediğim . serveri düzenleme adımları . işte şöyle yap şunu ayarla wg lere dikkat ws ws . yani video bilenler lütfne atsın