Pricen
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler Herşeyi Ayarliyorum Şans Kutusu , Cocuk Plugini , Şans Blogu , Yeni Canavarlar , Emlak , Araba Modu , Ucak Modu . Vip Cekilisleri Vede Süper Bir Ekiple Sizi Karsiliyicaz Süper Skriptler Mevcuttur Edit İtemler Vs Polisler Ceteler Anlatima Geceyim
Ceteler:Kirmizi Cete , Mavi Cete ,Yesil Cete (Bunlar Gerçek Oyuncu Degildir Npc Ama Savas Yaparsaniz Saldirabilirler
Polisleryuncular Polis Olacak Npc Polislerde Bulunuacaktir
Moblarr: Horoz , Şican , Hamster , Hamsi DDD ,Kuş , Kurtadam En Önemliside Hintler Abiii (Hepsini Yazmadim Süpriz Olsun )
Gerçek Para Sistemi Money Plugini Olmiyacak Köylülerle Alişveriş Yapacagiz
Şans Kutusu : Moblardan Düşer ,Acinca Süper İtemler Cikacak
Şans Blogu: Taş , Elmas Vs Kirarken Şansiniza Göre Düşer Vede Sag Tikliyinca İtem Verir
Ayakkabi: Adidas , Nike , Kardeşler Kundura Ssad
Süper Bir Server Olacak Düzensiz Yazdigimi İçin Özür Aceleyle 2 Dk da Yazdim acelem vardi bitince hepinizi gelmesini bekliyorum
+Skriptler Şahsima Ait Degildir![DOUBLEPOST=1408898528,1408898490][/DOUBLEPOST]prdn yanlis yere acmisim galiba
Ceteler:Kirmizi Cete , Mavi Cete ,Yesil Cete (Bunlar Gerçek Oyuncu Degildir Npc Ama Savas Yaparsaniz Saldirabilirler
Polisleryuncular Polis Olacak Npc Polislerde Bulunuacaktir
Moblarr: Horoz , Şican , Hamster , Hamsi DDD ,Kuş , Kurtadam En Önemliside Hintler Abiii (Hepsini Yazmadim Süpriz Olsun )
Gerçek Para Sistemi Money Plugini Olmiyacak Köylülerle Alişveriş Yapacagiz
Şans Kutusu : Moblardan Düşer ,Acinca Süper İtemler Cikacak
Şans Blogu: Taş , Elmas Vs Kirarken Şansiniza Göre Düşer Vede Sag Tikliyinca İtem Verir
Ayakkabi: Adidas , Nike , Kardeşler Kundura Ssad
Süper Bir Server Olacak Düzensiz Yazdigimi İçin Özür Aceleyle 2 Dk da Yazdim acelem vardi bitince hepinizi gelmesini bekliyorum
+Skriptler Şahsima Ait Degildir![DOUBLEPOST=1408898528,1408898490][/DOUBLEPOST]prdn yanlis yere acmisim galiba