TheHeroBasar
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar,
Yeni server kurdum adı WildChild Mod ve YRD ADMIN arıyorum. Lütfen basvurularınızı aşağıdakine göre yapınız:
(İlk Adın Yeterli) Ad soyad:
Daha önce serverlarda admin yada mod oldunmu:
WE ve WG komutlarını % kaç biliyosun:
Nerede oturuyosun:
Skype adın:
Neden minecrafta başladın:
Neden admin ve mod olmak istiyosun:
WE ve WG konusunda yalan söyleyenler ve söylemeyenler hepsi servere alındıktan sonra WG ve WE testi yapılacaktır. WE ve WG komutlarını % kaç biliyosun sorusuna %100 yazanlar WE ve WG ile ilgili ne varsa sorulacaktır ayrıca server yapım aşamasındayken hamachi olacaktır. Yapımı bittikten sonra normal mclogin.wildchild.login diye değişecektir. Ayrıca benim channelim olan StarGame GamingTRye bu adresten:
Yeni server kurdum adı WildChild Mod ve YRD ADMIN arıyorum. Lütfen basvurularınızı aşağıdakine göre yapınız:
(İlk Adın Yeterli) Ad soyad:
Daha önce serverlarda admin yada mod oldunmu:
WE ve WG komutlarını % kaç biliyosun:
Nerede oturuyosun:
Skype adın:
Neden minecrafta başladın:
Neden admin ve mod olmak istiyosun:
WE ve WG konusunda yalan söyleyenler ve söylemeyenler hepsi servere alındıktan sonra WG ve WE testi yapılacaktır. WE ve WG komutlarını % kaç biliyosun sorusuna %100 yazanlar WE ve WG ile ilgili ne varsa sorulacaktır ayrıca server yapım aşamasındayken hamachi olacaktır. Yapımı bittikten sonra normal mclogin.wildchild.login diye değişecektir. Ayrıca benim channelim olan StarGame GamingTRye bu adresten:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
bakabilir ve videolarımı izleyebilirsiniz. Bu yazıyı okuduğunuz için teşekkürler.