W
WitherMan
Ziyaretçi
Kaç haftadır düşünüyorum server açsam mı açmasam mı diye. En sonunda kararımı verdim. Server açacağım
Ama açacağım server diğerlerinden çok farklı olacak. Ben şimdiden kuralları ve nasıl bir server olacak onu söyleyeceğim.
KURALLAR :
1.Bu kurallar benim tarafımdan yazılmış olup benim dışımda hiçbir admin yada moderatör silemez,değiştiremez.
2.Küfür konusunda kesinlikle taviz vermiyoruz. İlk küfürde 1 saat ikinci küfürde sınırsız mute verilecektir. Bazı uyanıklar küfürlerini kitaba yazıp millete atıyorlar.Kimse kusura bakmasın artık böyle de yapamayacaksınız. Bu şekilde küfredenler sınırsız olarak banlanacaklardır.
3.Reklam konusunda çok katıyımdır milletin serverında kendi serverının reklamını yapanlara gıcık olurum. Şayet kendi serverımda kim olursa olsun yapan sınırsız bana kavuşacaktır.
4.Her türlü din,dil,ırk,memleket vb.. doğrudan veya dolaylı yollardan ayrımcılık yapmak, diğer üyelerin yaptığı build yada icatları kötü yönde eleştirmek, "Ay bunu mu yaptın ben daha iyisini yaparım" gibi sözler söylemek KATİ SURETTE YASAKTIR. Yapanlara sınırsız ban gelecektir.
5. KATİ SURETTE HİLE KULLANMAK YASAKTIR. HİLE KULLANANLAR SINIRSIZ BAN YİYECEKLERDİR.
6.SERVERI HACKLEMEYE KALKIŞMAK KESİNLİKLE YASAKTIR. YAPANLAR HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.
UYARI PUANLARI :
Küfür/Hakaret : 1 Puan
Reklam : 2 Puan
Ayrımcılık : 10 Puan
Hile : 10 Puan
---------------------------------------
1 Puan : Uyarı
2 Puan : Mute
3-4-5 Puan : Mute-1 Saat Jail
6-7-8 Puan : 2 Saat Jail
9-10 Puan : Sınırsız Ban
OYNANIŞ :
Serverımda şehir hayatı ve farklı milletler olacak. Şehir hayatında insanlar kendi marketlerini,dükkanlarını açıp yaptıkları eşyaları satabilecekler. Şehirde ;
Türk,Rum,Kırgız olmak üzere üç adet millet olacaktır. Bunların özellikleri ;
Türk : İnşa ve binaları çok iyidir,mimaride ustadırlar.
Rum : Mühendislikte üstlerine yoktur. Çok iyi devre yaparlar.
Kırgız : Tuzak ve avda kimse onları geçemez.
Genel oynayış tarzı olarak gerçek hayatta ne yapıyorsanız bu serverda da onları yapacaksınız. Şehirde genel olarak pvp kapalı olacaktır. Fakat belirlediğim yerlerde (ıssız köşeler,tenha alanlar ve bina araları ) gibi yerlerde pvp açık olacaktır. Jailde de pvp açık olacaktır. Her 10 dakikada bir jaildekilerin bina içinde gezmeleri serbest olacaktır. Eğer iyi bir pvpciyseniz koğuşun ağası bile olabilirsiniz. Jaile cezalılar hariç kimse giremeyecektir.
RANKLAR :
Oyunda genel olarak bazı ranklar belirledim bunlar ;
Admin : Başbakan
Mod : Cumhurbaşkanı
Rehber : Kaymakam
--------------------------------------------------
BAŞBAKAN : Sınırsız yetki.
MODERATÖR : Mute-Jail Yetkisi
RERHBER : Mute-Jail Yetkisi
BUİLDER : -
MESLEKLER :
Avcı : Av yaparak geçimini sağlar. Vurduğu her hayvandan 5 et çıkar.
Demirci : Zırh ve silah yaparak para kazanır. Yaptığı zırhlar daha dayanıklı,kılıç ve aletler ise daha güçlü olur.
Oduncu : Odun keserek geçimini sağlar. Kestiği odundan 8 işlenmiş odun çıkar.
Şifacı : İksir yaparak para kazanır. Yaptığı iksirler 5 kalp doldurur.
Madenci : Cevher kazarak yaşamını sürdürür. Her kazışında 5 cevher düşer.
NOT : Daha fazla bilgi vermeyeceğim spoiler olmasın. Serverı 2016 yada 2018 yılının ocak ayında bitirmeyi planlıyorum.
KURALLAR :
1.Bu kurallar benim tarafımdan yazılmış olup benim dışımda hiçbir admin yada moderatör silemez,değiştiremez.
2.Küfür konusunda kesinlikle taviz vermiyoruz. İlk küfürde 1 saat ikinci küfürde sınırsız mute verilecektir. Bazı uyanıklar küfürlerini kitaba yazıp millete atıyorlar.Kimse kusura bakmasın artık böyle de yapamayacaksınız. Bu şekilde küfredenler sınırsız olarak banlanacaklardır.
3.Reklam konusunda çok katıyımdır milletin serverında kendi serverının reklamını yapanlara gıcık olurum. Şayet kendi serverımda kim olursa olsun yapan sınırsız bana kavuşacaktır.
4.Her türlü din,dil,ırk,memleket vb.. doğrudan veya dolaylı yollardan ayrımcılık yapmak, diğer üyelerin yaptığı build yada icatları kötü yönde eleştirmek, "Ay bunu mu yaptın ben daha iyisini yaparım" gibi sözler söylemek KATİ SURETTE YASAKTIR. Yapanlara sınırsız ban gelecektir.
5. KATİ SURETTE HİLE KULLANMAK YASAKTIR. HİLE KULLANANLAR SINIRSIZ BAN YİYECEKLERDİR.
6.SERVERI HACKLEMEYE KALKIŞMAK KESİNLİKLE YASAKTIR. YAPANLAR HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.
UYARI PUANLARI :
Küfür/Hakaret : 1 Puan
Reklam : 2 Puan
Ayrımcılık : 10 Puan
Hile : 10 Puan
---------------------------------------
1 Puan : Uyarı
2 Puan : Mute
3-4-5 Puan : Mute-1 Saat Jail
6-7-8 Puan : 2 Saat Jail
9-10 Puan : Sınırsız Ban
OYNANIŞ :
Serverımda şehir hayatı ve farklı milletler olacak. Şehir hayatında insanlar kendi marketlerini,dükkanlarını açıp yaptıkları eşyaları satabilecekler. Şehirde ;
Türk,Rum,Kırgız olmak üzere üç adet millet olacaktır. Bunların özellikleri ;
Türk : İnşa ve binaları çok iyidir,mimaride ustadırlar.
Rum : Mühendislikte üstlerine yoktur. Çok iyi devre yaparlar.
Kırgız : Tuzak ve avda kimse onları geçemez.
Genel oynayış tarzı olarak gerçek hayatta ne yapıyorsanız bu serverda da onları yapacaksınız. Şehirde genel olarak pvp kapalı olacaktır. Fakat belirlediğim yerlerde (ıssız köşeler,tenha alanlar ve bina araları ) gibi yerlerde pvp açık olacaktır. Jailde de pvp açık olacaktır. Her 10 dakikada bir jaildekilerin bina içinde gezmeleri serbest olacaktır. Eğer iyi bir pvpciyseniz koğuşun ağası bile olabilirsiniz. Jaile cezalılar hariç kimse giremeyecektir.
RANKLAR :
Oyunda genel olarak bazı ranklar belirledim bunlar ;
Admin : Başbakan
Mod : Cumhurbaşkanı
Rehber : Kaymakam
--------------------------------------------------
BAŞBAKAN : Sınırsız yetki.
MODERATÖR : Mute-Jail Yetkisi
RERHBER : Mute-Jail Yetkisi
BUİLDER : -
MESLEKLER :
Avcı : Av yaparak geçimini sağlar. Vurduğu her hayvandan 5 et çıkar.
Demirci : Zırh ve silah yaparak para kazanır. Yaptığı zırhlar daha dayanıklı,kılıç ve aletler ise daha güçlü olur.
Oduncu : Odun keserek geçimini sağlar. Kestiği odundan 8 işlenmiş odun çıkar.
Şifacı : İksir yaparak para kazanır. Yaptığı iksirler 5 kalp doldurur.
Madenci : Cevher kazarak yaşamını sürdürür. Her kazışında 5 cevher düşer.
NOT : Daha fazla bilgi vermeyeceğim spoiler olmasın. Serverı 2016 yada 2018 yılının ocak ayında bitirmeyi planlıyorum.
Moderatör tarafından düzenlendi: