Beyefendi sizi her forumda görüyorum ve bundan gıcık oluyorum herkesin işine karışmasanız sevinirim kısacası maydanoz olmayın.Sayılı İp Kullanmak Sunucuya Girende Sunucuyu Kuran İçinde Çok Tehlikelidir Çok Kolay Adres Ve Konum Tespiti Tehlikeleri Bulunmaktadır
O Yüzden Ucuzundan Hatta Bedavaya Yazılı İp Kullanmanızı Şiddetle Tavsiye Ederim.
İyi Forumlar
Hiç Kimsenin İşine Karışıp Maydanoz Olduğum Yok Ben Size Tavsiye Vermekteyim Bu Arada Mesajlarımla Çok İlgiliyseniz Buyrun Sesli Meclalarda Konuşalım Takılma Bu YazılaraBeyefendi sizi her forumda görüyorum ve bundan gıcık oluyorum herkesin işine karışmasanız sevinirim kısacası maydanoz olmayın.
kanka yazılı olandan sayılıyı alabiliyorsun ayrıca neden her kelimenin başı büyük püSayılı İp Kullanmak Sunucuya Girende Sunucuyu Kuran İçinde Çok Tehlikelidir Çok Kolay Adres Ve Konum Tespiti Tehlikeleri Bulunmaktadır
O Yüzden Ucuzundan Hatta Bedavaya Yazılı İp Kullanmanızı Şiddetle Tavsiye Ederim.
İyi Forumlar
Başkan O Benim Alışkanlığım Yani Bana Göre Daha Hoş Duruyor Böyle Yazmakkanka yazılı olandan sayılıyı alabiliyorsun ayrıca neden her kelimenin başı büyük pü
yok kanka bir şey olmaz suça falan da girmez emin olBaşkan O Benim Alışkanlığım Yani Bana Göre Daha Hoş Duruyor Böyle Yazmak
2. Sayıyı Almak Siber Suça Girer O Sayıyla Tehlikeli İşler Yapılabildiği İçin
Arda Coşkun arkadaşımız haklıBaşkan O Benim Alışkanlığım Yani Bana Göre Daha Hoş Duruyor Böyle Yazmak
2. Sayıyı Almak Siber Suça Girer O Sayıyla Tehlikeli İşler Yapılabildiği İçin
krdşm basitçe google'a giriyorsun ip nedir yazıyorsun bu kadar ya ilah ettiniz şu sayılarıArda Coşkun arkadaşımız haklı