Yeni serverimize alim

silvador

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yeni serverimiz şu an deneme de dir paket tamamen kendimizindir !
alım vardır
İp:20.187.32.195

ArdaCoşkun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sayılı İp Kullanmak Sunucuya Girende Sunucuyu Kuran İçinde Çok Tehlikelidir Çok Kolay Adres Ve Konum Tespiti Tehlikeleri Bulunmaktadır
O Yüzden Ucuzundan Hatta Bedavaya Yazılı İp Kullanmanızı Şiddetle Tavsiye Ederim.

İyi Forumlar

Appexle

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sayılı İp Kullanmak Sunucuya Girende Sunucuyu Kuran İçinde Çok Tehlikelidir Çok Kolay Adres Ve Konum Tespiti Tehlikeleri Bulunmaktadır
O Yüzden Ucuzundan Hatta Bedavaya Yazılı İp Kullanmanızı Şiddetle Tavsiye Ederim.

İyi Forumlar
Beyefendi sizi her forumda görüyorum ve bundan gıcık oluyorum herkesin işine karışmasanız sevinirim kısacası maydanoz olmayın.

ArdaCoşkun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyefendi sizi her forumda görüyorum ve bundan gıcık oluyorum herkesin işine karışmasanız sevinirim kısacası maydanoz olmayın.
Hiç Kimsenin İşine Karışıp Maydanoz Olduğum Yok Ben Size Tavsiye Vermekteyim Bu Arada Mesajlarımla Çok İlgiliyseniz Buyrun Sesli Meclalarda Konuşalım Takılma Bu Yazılara

mealican

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

İyi Forumlar
kanka yazılı olandan sayılıyı alabiliyorsun ayrıca neden her kelimenin başı büyük pü

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
ya ne ip olayı alın bir tane hazır ip adresi böyle .comlu falan girin oynayın