YENİ SIFIRLANDI! [ play.ZeusOnline.club ] - Lagsız %100 Kalite SURVIVAL Keyfi! - Başarım ve Görevler - Rütbe - DURIEL | Hatasız ve Akıcı 116 Plugin

RexialTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
116 Eklentimizle birlikte tekrar sizlerle buluştuk. Eski oyuncularımız diğer platformlarda kaldığı için çoğuna ulaşamadık. Eğer bu konuyu görürseniz zaten bizi tanıyacağınızı biliyoruz. Şimdiden aramıza katılacak ve katılan tüm oyuncularımıza teşekkürler.

FantasiaCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Güzel bir sunucuya benziyor pluginleriniz gayet sade güzel ve şık. Lag sorunu oynadığım süre boyunca hiç görmedim şuanlık sanırım tek eksiği kişi sayısı oda yeni açıldığı için zamanla düzelicektir. Başarılarınızın devamını dilerim ve bu arada discord sunucunuz iyi olsada yine de geliştirilmeli.

KosucuOyuncu

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sunucuda biraz zaman geçirdim oynaması eğlenceli bir sunucuya benziyor yeni kurulduğu için online problemi var gibi duruyor ama daha bu gün açıldıysa bu durum çok normal başarıalr.

Governor

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Kurucularını tanıdığım bir sunucu. Yıllardır bu işle uğraşıyorlar ve yeni kurdukları bu lagsız, kaliteli sunucuda güzel bir ortam ve mükemmel bir ilgiyle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. kişi sayısı az hızlı olursanız ormanda istediğiniz yeri kapabilirsiniz :)

Ecicicici

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Bi kız oyuncu olarak uzun zamandır oynadığım en güzel serverlerdan biri daha yeni açıldı inşallah herkesi geçip serverin en iyi ben olucam :D

KiraThiss

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Yılların ThorCraft'ı şimdinin ZeusOnline'ı olmuş kaliteli zaman geçirmek için oynayabilirsiniz lagsız ve kaliteli ortamı vardır zamanında bütün vaktimizi bu sunucuya gömerdik.

RexialTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyoruz bizi çok mutlu ettiniz :)
ve bu arada sabaha karşı bir güncelleme yayınladık
*Rütbe plugini ve prefixleri değiştirdik şimdiden iyi oyunlar dileriz.*

ZeusOnline-GifBanner.1.gif

eypworks

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bi kız oyuncu olarak uzun zamandır oynadığım en güzel serverlerdan biri daha yeni açıldı inşallah herkesi geçip serverin en iyi ben olucam :D
Temennimiz dünyanın şu durumunda, evde biraz sizi sıkıntıdan kurtarmak ve mutlu etmek. Umarım sunucumuzda herkes en iyi olur :)

Mareşal Ahmet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Discorddan ekleyip arkadaş olak diyor sonrada reklam atıyor bu kadar rezil bir sunucu oynamayın
kanıt;
156888

RexialTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Discorddan ekleyip arkadaş olak diyor sonrada reklam atıyor bu kadar rezil bir sunucu oynamayın
kanıt;
Ekli dosyayı görüntüle 156888

Öncelikle benim yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Sadece sunucumuzu tanıtmak amaçlı arkadaş ekledik ve buraya kendi amacınıza göre düzenlediğiniz bir mesaj screenshot'u ile sunucumuzu karalamanız mantıksız. Mesajda göründüğü gibi senin ben (........) ile devam etmekte. Mesajınızı düzenlemekle olaydan sıyrılamazsınız hakkınızda gerekli şikayette bulunulmuştur. Manevi değerlerime küfür ediceğinizi bilsem arkadaş eklemezdim.

Mareşal Ahmet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle benim yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Sadece sunucumuzu tanıtmak amaçlı arkadaş ekledik ve buraya kendi amacınıza göre düzenlediğiniz bir mesaj screenshot'u ile sunucumuzu karalamanız mantıksız. Mesajda göründüğü gibi senin ben (........) ile devam etmekte. Mesajınızı düzenlemekle olaydan sıyrılamazsınız hakkınızda gerekli şikayette bulunulmuştur. Manevi değerlerime küfür ediceğinizi bilsem arkadaş eklemezdim.
istediğiniz gibi şikayet edebilirsiniz ayrıca yaptığınız şeyin yanlış olmadığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz bu tarz reklamlar icin son yıllarda yasalarda bir sürü değişiklikler oldu telefon operatorleri sürekli reklam mesaji gonderiyordu izin almadan ve bu yasaklandı yaptığınız şey tabii ki yanlış arkadaş olalımmı diye geliyorsun ki sunucun gram güzel değil bakıyorum sunucuna diğer sunucularda ne varsa sende onu eklemişsin son 3 yıldaki sunuculardan hicbir farkı yok

eypworks

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
istediğiniz gibi şikayet edebilirsiniz ayrıca yaptığınız şeyin yanlış olmadığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz bu tarz reklamlar icin son yıllarda yasalarda bir sürü değişiklikler oldu telefon operatorleri sürekli reklam mesaji gonderiyordu izin almadan ve bu yasaklandı yaptığınız şey tabii ki yanlış arkadaş olalımmı diye geliyorsun ki sunucun gram güzel değil bakıyorum sunucuna diğer sunucularda ne varsa sende onu eklemişsin son 3 yıldaki sunuculardan hicbir farkı yok
Kardeşim bahsettiğin yasalarla discordun alakası yok, ama ettiğin küfürlerin yasalarla çok alakası var :) Dikkatli ol.