Yeni Site Denemem !!!!!! SxyeN- İçerir

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar HTML5 Kullanarak Tasarladığım Siteyi Paylaşmak İstedim Önerileriniz Yada İstekleriniz Olursa Söyleyin Eklerim

Bu İşlerde Yeniyim Yakında Daha İyilerini Yapmaya Çalışıcam ( Menüden Gidilen Siteleri Daha Tasarlamadım Onlarıda Tasarladıkça Atarım )
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Bir Kaç Şey Değiştirdim ( Yazılara Gelince büyüyor ve Renk Değiştiriyorlar + Slider Ekledim + En Alt Kısma Adress Ekledim :D )

Son düzenleme:

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fena değil video bölümünü etrafını daha güzel bi desen vermeye çalışırsan daha hoş duracaktır.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Temeli sağlam, geliştirilebilir. :alkış:

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum karanlık bir temaya birde sipsiyah bir logo olmamış. Ayrıca çok basit olmuş biraz daha kafa yor bence. İyi çalışmalar .

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
CS:GO yazısını gri kalın metalimsi bi tip te yazabilirsin yada asker künyesi içine CS:GO yazabilirsni :)

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fena değil.
Dikkat et çalmasınlar tasarımı :(
Bu arada CS:GO Türkiye yazısı siyah olduğundan gözükmüyor geç fark ettim onu ._.
başarılar dilerim :) csgo :)
Güzel tema , geliştirebilirsin .
Dostum karanlık bir temaya birde sipsiyah bir logo olmamış. Ayrıca çok basit olmuş biraz daha kafa yor bence. İyi çalışmalar .
İlk deneme için basit olmuş ^-^
İlk deneme olarak gayet güzel:)
Temeli sağlam, geliştirilebilir. :alkış:
Fena değil.
Dikkat et çalmasınlar tasarımı :(
Bu arada CS:GO Türkiye yazısı siyah olduğundan gözükmüyor geç fark ettim onu ._.
Yeni olmasına göre güzel ancak biraz sade olmuş gibi :hmm:
Fena değil video bölümünü etrafını daha güzel bi desen vermeye çalışırsan daha hoş duracaktır.
Görüşleriniz İçin Teşekkür Ederim Biraz Daha Geliştiriyorum Bir Kaç Şey Ekleyince Tekrar Fotosunu Atarım Belki :D
Sitenin görüntüsü nerede? Konuda bulamadım.
Derken Anlayamadım ?