Olanları eklemiyorum zaten böyle bir şey saçma olur diye söylemiştim. Aynı şeyleri yapmak yerine daha iyilerini bulalım diyorum böyle yaparsan çıkmaza gireriz. Ayrıca aynılarını geliştirebilirimde buna karışabilecek biri görmüyorum öyle bir kuralda yokKendiniz çoğu addonu doğru şekilde yükleyip, doğru şekilde kullanıp denemeden ve araştırmadan zaten olan özellikleri tekrar eklememenizi öneriyorum.
Söylenenlerin çoğu Skriptte var ve çalışıyor.
Zaten bozuk olmayan şeyi yapıp egomumu tatmin edicem öyle bir şey yapmıyorum zaten.Aynısını yapıp geliştir tabi ama zaten olan kodların bozuk olduğundan emin olmadan yenisini yapma yani onu demeye çalıştım![]()
Command Block'la yapabildiğin herşeyi skript'lede yapabilirsin.execute cb command gibi bir şey yapabilirsen hoş olur. Command blocklar bazen gerekebiliyor.
Keşke böyle bir şey yapılabilse.Yoksa mümkün mü?Hemen araştırmak lazım.on huzuni open:
Eklersen Bazı Beleşçi Arkadaşlarımızın İşine Gelecektir Yani Eklenmesi Gereken Önemli Şeylerden Biri
on huzuni open:
Eklersen Bazı Beleşçi Arkadaşlarımızın İşine Gelecektir Yani Eklenmesi Gereken Önemli Şeylerden Biri
Mağlesef Ek bir launcher kodlanmaz ise standart minecraft launcherinden öyle bir bilgi çekemiyorsun.Keşke böyle bir şey yapılabilse.Yoksa mümkün mü?Hemen araştırmak lazım.
Skype veya Discord gibi iletişim programlarına sahipsen anlatabilirim.addon nasıl yapılıyor yardım edermisiniz ?
Komut block apisi 1.8 den sonra yok diye biliyorum ama araştırıcam net bir bilgi edinirsem eklerim.Aklımda fikir geldi,
execute player command open block
bi komutuyla veya kafandaki başka komutla ekrana komut blok penceresi açabilelim ve
adam oraya ne komut yazarsa yazsın direk oyuna oraya yazdığı komut işleyecek.
yapabilirsen çok güzel olurrr![]()
valla usta şöyle bir şey buldum.Komut block apisi 1.8 den sonra yok diye biliyorum ama araştırıcam net bir bilgi edinirsem eklerim.