Yeni Spawn [Tamamlanmadı]

Roncho

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bu Konudan Önce Bir Spawn Paylaşmıştım.
Bir Arkadaşımızın İsteğinden Yola Çıkarak Geliştirdim Ve Ortaya Bu Çıktı.
Daha Tamamlanmamıştır.

Yorumlarınzı Bekliyorum...

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Daha bir şey yapmamışsın, keşke konuyu açana kadar biraz daha bitirmeye çalışsaydın.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bana c'mon baby adlı oyunun haritasını hatırlattı güzel bence d:
Bu arada bu oyunu bilen var mı eskiden çok oynardım :D

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Haritadan görünümü güzel fakat oyuncu gözüyle fazla boş duruyor, renkli bir konsept seçmişsin aynı şekilde doldurman iyi olur
Bir de, aşama aşama paylaşmak istiyorsan sık konu açman sorun çıkarabilir, belirtmek isterim

Roncho

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Haritadan görünümü güzel fakat oyuncu gözüyle fazla boş duruyor, renkli bir konsept seçmişsin aynı şekilde doldurman iyi olur
Bir de, aşama aşama paylaşmak istiyorsan sık konu açman sorun çıkarabilir, belirtmek isterim
Şu Anlık Ana Hattını Yaptım Ztn Onu Paylaşmak İstedim Güzel Yorum Alırsam Devam Edeceğim...

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Şu Anlık Ana Hattını Yaptım Ztn Onu Paylaşmak İstedim Güzel Yorum Alırsam Devam Edeceğim...
Söylediğim gibi harita görünümü çok hoş aynı tarzda doldurmaya devam et açıkçası yorum yapmak için çok erken gibi duruyor
Bir de fazla düz kalmış, yollar arasındaki boşluklara eğim katman hoş olur. Spawn küçük olduğundan yolların düz olması daha iyi. Boşlukların bazılarına düzenli olarak yollardan daha alçakta bulunan tasarımlar yapabilirsin veya görüş açısını engellemeyecek şekilde çıkıntılı çalışabilirsin, o da olmadı yerle teması az olan bir yapı ekleyebilirsin 4 taraftan da simetrik olacak şekilde, Eyfel kulesi gibi mesela yerle temas noktaları az, alçaktan görüşü engellemiyor ve alt kısmı farklı amaçlarla değerlendirilebiliyor.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ortada eleştirme gerektirecek kadar başarılı bir yapı yok ancak çimenli alanlar ve sadece yuvarlaklardan oluşması biraz basit kaçmış.Eh tabi yeniysen bu işte kendi çapında iyi niyetli güzel bir çalışma olmuş :)

Pro0p

Survival SonGazi !
En iyi cevaplar
0
Bitirilirse Güzele Benzeyebilir , Ancak Paylaşmanızı Önermiyorum...

Y

Yakup_67

Ziyaretçi
neden o kadar büyük yaptın onu anlamadım sanırım bir map için