Yeni strateji oyunu e-Sim, Türkiye işgal altında!

hotdeprem

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
e-Sim size gerçek hayatın bir simülasyonunu sunan online bir tarayıcı oyunudur.
Oyun hiçbir kurulum gerektirmez. İhtiyaç duyduğunuz tek şey bir bilgisayar ve internet bağlantısıdır. Bu oyun, dünyanın her tarafından oyuncuların birbiriyle iletişime geçmesini, birlikte oynamasını mümkün kılar. Oyunda 118 ülke ve yaklaşık 40.000 aktif oyuncu mevcuttur. Her ülkenin kendi siyaseti, hükümeti, stratejisi ve ordusu vardır. Peki bunları kim yaratır? Sen yaratırsın, vatandaş!
Dürüst olmak gerekirse, bu oyunu oynamak için çok fazla zaman ayırmanız gerekmez. Bu oyunda günlük yapılması gereken işler antreman, çalışma ve savaştır. Muhtemelen 10-20 dakika arasında zamanınızı alacaktır bütün bunlar. Ancak ülkenizde ünlü ve güçlü olmak istiyorsanız, chat kanallarına katılmanız gerekecektir.
Eğer bu tür bir oyunu daha önce oynamadıysanız, size oyun hakkında biraz daha açıklama yapayım.
Öncelikle, oyunda ''baby'' dediğimiz, yeni bir oyuncu olarak başlarsınız. Zamanla oyunu tanıdıkça, istediğinizi yapabilecek hale gelirsiniz.
Bir asker olup, ülkenize dünyayı fethetmesi için yardım edebilirsiniz. Ordu e-Sim'de çok önemlidir. Rütbe atlayarak, başarılar ve savaş kahramanı madalyaları elde ederek askerlikte usta olabilirsiniz.
Eğer finans ve ekonomi tutkunuysanız, kendi işinizi kurabilirseniz. Bilginiz olsun, burada iyi makaleler yazmak sizi ünlü yapacaktır.
Her ülkenin kendi siyaseti vardır ve siz de siyasetin bir parçası olabilirsiniz. Eğer aktifseniz, milletvekili hatta ülke başkanı bile olabilirsiniz. Sonra ülkeniz için problemleri çözebilirsiniz. ( Savaş ilan edebilir, ittifak kurabilir, vergileri değiştirebilirsiniz örneğin.)

Nasıl kaydolabilirsiniz?

Resimde 1,2,3 ile gösterdiğim bölgeler kaydolduktan sonra giriş yapmanız içindir.

4: Buraya oyunda istediğiniz kullanıcı adını yazın.
5: İstediğiniz şifreyi yazın.
6: Kuralları ve gizlilik politikası'nı onayladıktan sonra ''Sign-In'' butonuna basın ve kaydolun.

İşte bu da Türkiye'nin e-Sim Primera'daki görünümü:

Gördüğünüz gibi Türkiye, Bulgaristan'ın işgali altında. Komşumuz Bulgaristan birçok güçlü oyuncusu sayesinde ülkemizi işgal etti ve sizin yardımınıza ihtiyacımız var.
Eğer oyun ilginizi çektiyse, bu adresten kaydolabilirsiniz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Oyuna kaydolduktan sonra mesajlarınızı kontrol ediniz, size oyunu açıklayan birçok rehber göndereceğiz ve yardımcı olacağız. Oyundaki chat kanalımız:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
E repuclici andırıyor ama bakacağım

Trenden Tapatalk ile gönderildi - Trenleri severim ._.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Hey ._. Kimsiniz siz ve trenlerle ilişkiniz nedir ?

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Ben gizli tren severim alın beni gruba :notch:I love U Trains.It's little and lovely.:notch:

krok45

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ben şimdi bi savaşa girdim Türkiye vs Bulgaristan dı ben Türkiye tarafına katılıcaktım Türkiye'nin mi yoksa Bulgaristanın mı altındaki savaşa tıklıyım