Yeni Sunucu açtım Plugin ayarları için Yardıma ihtiyacım var

Checal

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Selamun Aleyküm ; Eski sunucum vardı onu kapattım ve yeni yerden sunucu açtım. Ancak Pluginleri eski serverime göre düzenliyorum bazı hatalar meydana geliyor, Örnek olarak:
Essentials Çok problem yaşatıyor bana , Blokları kıramıyorum (AntiBuild olmadığında ve Protect Aktif olduğunda). Protect vs. siliyorum problem çözülüyor ama bu sefer de Sohbet kısmına /help , /gamemode vs. komutları giremiyorum. Essentials Spawn işime yaramıyor.
2. Olarak Spawn sıkıntısı var , aslında sıkıntı değil de daha çok bilmediğim için, Spawn için plugin yükledim ama en son nerde kaldıysam ordan devam ettiriyor. Oyundan çıkıp girince kaldığı yerden devam ediyor, ben böyle değil de oyundan çıkıp girdikten sonra belli bir yerden tekrar başlamasını istiyorum (bkz: hub server) Bunları nasıl yapabilirim.

3. Olarak gerçekten güvenebileceğim birisi varsa FTP hesap bilgisi vs. verebilirim (niyeti iyi olan kişiler için) çözebilirlerse sw de pluginer vs yetki vermek isterim...

Şimdiden yardımlar için teşekkür ederim

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onceki sunucudan kopyalayip yapistirirsan bu tip hatalarla karsilasirsin en bastan duzenleyip bakarak ayarla sorun kalmaz

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Slipknott

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler Başka Bir Yerden Buldum Ama Eminim Sizinkilerde İşe Yarıyordur Buldugum Site :
Bu Arkadaşlar

Son düzenleme:

reis55x55

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sorununuzu çözdünüz mü bilmiyorum.
Ancak yardım lazımsa ekleyin.

PRBT755 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi