I
Iskekorowakurwa
Ziyaretçi
Normal browser'dan girip bakabilirsin.Tapatalk dan girdiğim için en son ben görücem. .s
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Normal browser'dan girip bakabilirsin.Tapatalk dan girdiğim için en son ben görücem. .s
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Biliyorum temanın tam hali mobilde gözükmez diye bakmıyacağım Bilgisayara geçince bakarımNormal browser'dan girip bakabilirsin.
Windows 10 kurduktan sonra ilk kez giriyorum foruma tasarım hoşuma gitti; sanki performans da artmış ama yeni OS'dan mı bilemiyorum. Sade ve hoş.
Windows 10 Technical Preview Evaluation versiyon çıktı deneme sürümü sayılır ama her türlü özellik de barındırıyor. Tüm mobil oyunları indirip oynayabiliyorum meselaWİNDOWS 10 ???????????
Windows 10 Technical Preview Evaluation versiyon çıktı deneme sürümü sayılır ama her türlü özellik de barındırıyor. Tüm mobil oyunları indirip oynayabiliyorum meselaSonuçta Microsoft W10'un ücretsiz olacağını duyurdu, 2015 ortalarında W10 tam sürüm çıkacak.
Tamam bu kadar bilgi yeter iyi akşamlar![]()
Windows 9 yok, 10 olarak çıkıyor 1 sürüm atlamışlar.Daha Windows 9 Yeni Çıkıyor
Windows 9 yok, 10 olarak çıkıyor 1 sürüm atlamışlar.![]()
Oha sen yaşıyormuydun atmin api?Windows 9 yok, 10 olarak çıkıyor 1 sürüm atlamışlar.![]()
Ya şimdi Microsoft'un Windows 9'u yapmayacağını ve Windows 10'un beta sürümünü duyurduğunu söylesem inanacak mısın bilemiyorumDaha Windows 9 Yeni Çıkıyor
Windows 10 bedava mı olacak ?Ya şimdi Microsoft'un Windows 9'u yapmayacağını ve Windows 10'un beta sürümünü duyurduğunu söylesem inanacak mısın bilemiyorumNeyse konumuz bu değil tema sade ve hoş
![]()
Ya uzatma evet :/Windows 10 bedava mı olacak ?