Yeni Telefon (Öneri)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İphone 5S dostum en iyisi . Sırf İphone için demiyorum . Hızlı kaliteli ve 2 yıldan fazla kullanırsın . Farkettiysen iphone 3 gs bile hala kullanılıyor . Sen sen ol beni dinle ve iphone al . Bence en iyisi İphone 5 s . Eger iphone 6 çıkarsa onuda alablirsin.
Ya İphone kaliteli cihaz onu biliyorum fakat 2 çekirdek diyelim aynı paraya 4 çekirdek daha iyi özelliklere sahip bir telefon alabiliryorsun o beni düşündürüyor.
Z1C harika telefon fakat Z3C daha güzel. :D
Z3C almalısın. :)
Düşüneceğim teşekkür ederim. :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
T50 mi?Asla bulaşma!Anneme fabrikadan verdiler bazen açılmıyor falan çok sorunlu...
Düzenleme: LG G2 alabilirsin.Paran varsa G3.
Anneninkinde sorun vardır ben de T50 var şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım acaib hızlı ve harika normal internetten anime bile izliyorum film sitelerin de film izliyorum bazı video programlarını bile açıyor.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Anneninkinde sorun vardır ben de T50 var şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım acaib hızlı ve harika normal internetten anime bile izliyorum film sitelerin de film izliyorum bazı video programlarını bile açıyor.
Şirketteki telefonların hepsinde var!Ve hepsini onlara Turkcell kendisi verdi.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hafıza ve kamera olarak nokiayı öneririm. Ama illa kaliteli diyor isen lg g3 ve ya Htc one der susarım. İyi telefon yapıyor keretalar. Samsung ve apple'den uzak dur ve İphone altının çıkmasını bekle piyasa ve fiyatlar biraz düşer.

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sony Xpreia T3
http://www.avea.com.tr/web/-/media/TariffAndCampaigns/Campaigns/SonyXperiaT3/490x340.jpg?mw=300

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ben Nokia Lumia (620?) kullanıyorum. Hoparlörü bozulduğu için bana kaldı. Gerek uygulama çeşitliliği gerekse çoklu uygulama açma performansıyla gayet tatlı bir şey. Kamerası da pek güzel. Işık-yakınlık iyi olunca mis gibi görüntü alabiliyor. Üstüne aldığı görüntüleri doğrudan OneDrive'a (Windows Phone işletim sistemi olduğu için doğal olarak MS'nin hizmetini kullanıyor) da atabiliyor. Anlayacağın biriktirmeyi düşündüğün para ile Lumia'nın o zamanda çıkacak veya çıkmış en yeni modelini düşünebilirsin. En son çıkan 1040 ile kamerayı adeta bir Titan yaptıklarını eklemem gerekmiyor herhalde. (+ MixRadio gibi müzik uygulama ve işlevleri de güzel. Bilgisayara takınca direkt sürücüsünü kurup dosya aktarımına izin veriyor ama sitesinden indirebileceğin özel programı da var.) :sgül:

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Amiral Gemisi Dediğimiz Modellerden Seç. S5 Çok Güçlü Ve Suya Dayanıklı Kamerası Muhteşem Ksinlikle seni 3-5 Yıl Götürür...

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Almaman gereken bir telefon söyleyeyim: Nokia Lumia 920.Telefon sarjda iken yanmış :S