Yeni Telefon

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman bilemem kardeşim. Ama diyebileceğim tek şey Samsung'a bulaşma çünkü telefonunun bir üst modeli çıktığı zaman eskisini unutuyor. O yüzden Samsung'a bulaşma.[DOUBLEPOST=1412328180,1412328088][/DOUBLEPOST]Ya da nokia lumia hakkında hakkında bir kullanıcının yorumu:
Gençler şuanda Nokia Lumia 630 kullanmaktayım telefonun bir sıkıntısını görmedim artı ve eksilerini belirtmek istedim:
-Şarjı çok dayanıyor yalan olmasın 3-4 saat aspalht 8 oynadım sonra 2 saat film izledim şarjı %32 olmuştu.Sonra sağlam telefon çizilmesi zor. Ama şöyle eksileri var örneğin telefonu fabrika ayarlarına geri dönüş yaptığınızda hattan para gidiyor bu yüzden hattı çıkarıp yapın kamera yeterlidir ama flash yok olsun bir öğrenci için ideal bir telefon vatandan almıştık 599'a hala ne kasma ne kendiliğinden kapanma hiçbirşey olmadı tavsiye ederim
[DOUBLEPOST=1412328226][/DOUBLEPOST]Bu sayfaya bakabilirsin nokialar da güzel.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Nokiayı pek tercih etmiyorum şu anlık Z1C yi düşünüyorum.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
S3 almak yerine mezara gir daha iyi. Bizde s3 var 3 ya da 4 ay sonra kasmalara hemen başlıyor ve çok kötü telefon. Samsung alacak isen note serisine bakacaksın ama onlarda bütçenin dışına çıkıyor m

Kebap stronk

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
S3 almak yerine mezara gir daha iyi. Bizde s3 var 3 ya da 4 ay sonra kasmalara hemen başlıyor ve çok kötü telefon. Samsung alacak isen note serisine bakacaksın ama onlarda bütçenin dışına çıkıyor m

Kebap stronk
Şu anlık Z1C almayı düşünüyorum.Kocaeli İzmit te nereden alabilirim ?

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Direk z1 fiyatı kaç ben de z3 almayı düşünüyorum.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Normal Z1 1.799 tl.[DOUBLEPOST=1412336978,1412336891][/DOUBLEPOST]
Allah Aşkına az araştırın. Şuanda 1200 TL civarı bütçe ile alınabilecek en iyi telefonlar Z1C ve G2'dir. Hayatım boyunca Samsung kullanmış biri olarak söylüyorum, bir tarafınızdan uydurmayın.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

1600 TL :(