Nerede beğenilerin sayısı ?
Nerede ödül puanları ?
Nerede katılım tarihleri ?
Nerede o bizim alıştığımız iç açıcı tema ?
Peki ya gruplara ne demeli ?
Tamdan kaldırılmış
![]()
Hepsi Gereksizdi. Gruplar Hariç.Nerede beğenilerin sayısı ?
Nerede ödül puanları ?
Tamdan kaldırılmış
![]()
Ben insanlara artistlik taslamayı çok seviyorumİyi tarafından bak @craft_man Grup sisteminin daha iyi olacağını söyledi
Ödül Puanları pek bir işe yaramıyor [Birilerine Puanla Üstünlük Sağlamak İstiyorsan Burayı Terket Zaten]
Katılım Tarihine Kimse Bakmıyor.
Tema daha iç açıcı
Bir forumu ödül puanları, eklentiler ve temalar güzel yapmaz. Bir forumu güzel yapan şey o forumdaki insanlar ve arkadaşlık ortamıdır.Nerede beğenilerin sayısı ?
Nerede ödül puanları ?
Tamdan kaldırılmış
![]()
Haklısın ama eski tema daha iç açıcıydı .sBir forumu ödül puanları, eklentiler ve temalar güzel yapmaz. Bir forumu güzel yapan şey o forumdaki insanlar ve arkadaşlık ortamıdır.
Bu tema da bana sıcak bir ortam hissi veriyor amaHaklısın ama eski tema daha iç açıcıydı .s
ALAKASI YOK!Bence tamamen minecrafting.gen gibi oldu
Niye bana ikide bir üstünlük taslamaktan bahsediyorsunuz .sGörünüm açısından biraz göz alışıklığım bozuldu.Grup sistemi düzeltildiği sürece de sorun olmaz benim için.Ayrıca mesaj yazdığımızda mesajlar kısmı görülecekse beğeni kısmı da görünsün.Biraz boş kalmış hissi veriyor.Ama diğer arkadaşların da dediği gibi bu foruma millete üstünlük taslamak için üye olmanın bir anlamı yok.