Yeni Topluluk M.A.R.S. (Sunucu kapsamı bir şey değil mimari topluluğudur.)

M.A.R.S. Sizce gelecek vaat eden bir proje mi ?

• Evet

• Hayır

• Muhtemelen

• Bekleyip Göreceğiz

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

CashTR

Ulaş Demirci / ShadeTR
En iyi cevaplar
0
Mars-512.png

M.A.R.S.

Merhaba dostlarım, yeni projem olan "Mars Mimarları" ekibinde gezegen temalı ve aklınızın estiğince özgür haritalar üretip.
Bunları ister kendi adınız ile ister "M.A.R.S." projesi altında paylaşabileceğiniz bir grup oluşturuyorum.
Elbette benim mimari yapılarım harika ve ya kusursuz değil, amatörüm kısacası öyle diyebiliriz.
Sizlerin yaptığı mimariler ile bende esinlenerek ve kendimi geliştirerek "M.A.R.S." projesini gelişiminde katkıda bulunacağım elbet.

Sizden istediğim yaş kriterleriniz ne olursa olsun ekip ile anlaşmayı, konuşmayı ve saygıyı adabı ile hareketler sergilemeyi bilen kişilerin benim ile Discord üzerinden iletişim kurması olacaktır.
Katılmak için form oluşturdum elbette başvurulardan post bekçilerini engellemek amacı ile google-forms
bağlantıyı ben spoiler içerisinde verdim, gereken özeni ve saygıyı sizinde göstermeniz dileği ile desteklerinizi bekliyorum dostlarım, ayrıca eklemek isterim ki beni yada ekibimizde ki herhangi bir kişiyi dahi mimarisi kötü diye aşağılayacak ve ya alay konusu edecekseniz lütfen formu doldurup arkadaşlarımızın yoluna taş koymayın.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Discord sunucusu aktif edilmiştir.

Discord üzerinden forum doldurmanıza gerek kalmayacak şekilde MARS bünyesine katılabilirsiniz.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Hayırlı olsun Ulaş, yardıma ihtiyacın olursa her türlü sosyal medyadan bana ulaşabilirsin :)

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
yanıtı gönderdim e maile çoğunlukla bakmıyorum buradan cevabı gönderşirseniz sevinirim

CashTR

Ulaş Demirci / ShadeTR
En iyi cevaplar
0