Yeni Türk Pixelmon Sunucusu Simplemon

MosukiBH

Yeni Doğmuş
Mesajlar
1
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
10
Sunucu IP Adresi
simplemon.mcsunucun.com
Oyun Sürümü
1.16.5 - 9.1.10
Sunucu Slotu
30
Sunucu Türü
Modlu Sunucular
1.16.5 Türk Pixelmon Sunucusu.
Simplemon Sunucumuz Tamamen Yeni Bir Sunucu Olduğu İçin Haliyle Seviye Farkı Olmayacaktır.
Lig-Turnuva-Klan Sistemleri ile Black Clover Klanları Tarzı Bir Sistemde Klanlara Katılıp Keyifli Savaşlara Katılabilirsiniz.

Sunucumuzun Açılış Tarihi : "12/15/2023"
Sunucumuzun websitesi : https://www.simplemon.online
üstteki websitesini kullanarak discordumuza da giriş yapabilirsiniz. Mod paketi kurulum rehberimiz de discordda bulunmaktadır. Ayrıca yenilikleri discord duyurularından paylaşıyorum yeni (16.02.2024) menü , pokedex ödülü ve websitesi ekledik. Eventlere de başladık.

Spawn buildimiz Hogwarts'tır ve Adminlerin kendi aralarında oluşturacağı klanın diğer klanlardan çok daha güçlü olması
sıkıntısının önüne geçmek için 4 tane ana klan bulunmaktadır. Bunlar Gryffindor , Slytherin , Ravenclaw ve Hufflepuff. İlk Sezonumuz için
Klan liderlerimiz adminlerdir, fakat sonraki sezonlarda önceki sezonun en iyi ilk 4 oyuncusu isterse klan lideri olabilir.
Adminler farklı klanlarda oldukları için birbirleriyle de yarışacaklar ve rekabet daha keyifli hale gelecek. Klan Savaşları ,
Lig Puan Bazlı Sezon sonu ödül sistemi , 1.25x Shiny Boost Eventi , 1.25x Hidden Ability Boost Eventi gibi etkinliklerimiz bulunmaktadır.
Yeni Etkinliklerimiz de siz sunucuya katıldığınızda çoktan eklenmiş olabilir. Yeni Oyuncular için bol bol öğretici bilgi veren /warp bilgi ve
discordumuzda bilgilendirme odaları bulunmaktadır. İstediğiniz zaman da rehberlere ve adminlere anlamadıklarınızı sorup öğrenebilirsiniz.
Sezon sonu ödül sistemimizde oyunda daha gelmemiş olan pokemonları ödül olarak vereceğiz. Örneğin şimdilik 1. Koraidon , 2. Wo-Chien ,
3. Breedable Finizen gibi. Fakat eğer sezon sonuna kadar gelen güncellemelerle bu pokemonlardan herhangi biri kolaylıkla erişilebilir hale
gelirse o zaman ödüller değiştirilip farklı bir erişilemeyen pokemon olur.

Spawnımız Hogwarts olduğu için fotoğraflarını buraya eklemeye çalıştığımda fotoğraf boyutlarının fazla olduğu söylendi. Onun için Sunucu fotoğraflarını ekleyemiyorum. Ama haritayı yapmam 1,5 ayımı aldı.

Diğer hiçbir Pixelmon sunucusunda görmediğim "15 Liran var. Bu süper güçlerden hangisini alırdın" instagram postları tarzını Oyunda Savaş Kuralı haline getirdim. Örneği incelemek için aşağıdaki görsellere bakabilirsiniz:
1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

9.png

10.png

11.png

12.png

Daha fazla bilgi için sunucumuzun discordunda veya sunucumuzdaki /bilgi'de veya /menü'de gezebilirsiniz. İyi Eğlenceler Dileriz.
 


Son düzenleme:

FieldBird

Richie Rich
Mesajlar
77
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
59
Puanları
730
Ruh hali
Keyifli sunucu, düzenli olarak etkinlikler yapıyorlar. Denge de bayağı iyi tutturulmuş, elinize sağlık.
 

Üst