Yeni Uğraşlar arıyorum yardım edebilirmisiniz ?

DarkystNano

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Web Tasarım HTML&CSS&ASPX&JavaScript&C# Gayet iyi biliyorum Forumda gezmek ve Minecraft oynamaktan başka uğraşlarım yok Dizileri saymıyorum tabi onlarda bitti. Birtek Game Of Thrones kaldı oda pzt den pzt Herneyse Web Tasarım hakkında zaten 2-3 şey paylaşıcam Forumda. Bunun haricinde hiçbir uğraşım yok
SİZDE hangi kodlama diline başlamalıyım veya hangi uğraşlara başlamlayım Oyun Önermiyin Minecraft'tan başka oynamıyorum minecraft'ta çoğunlukla iş için ?

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kitap okumanı öneririm.
PhotoShop tasarımlar yapabilirsin.

Northems

Zümrüt Madencisi
En iyi cevaplar
0
VB Kodlaması öğrenebilirsin. Yani bir program koderi olursun. C++'a çok benzemez ama yine de kolay bir dil.

gunlad

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence ilk önce bilgisayardan uzaklaşabilirsin spora git veya her hafta düzenli olarak koş,eğer ilgini çekerse karakalem veya başka tür resimlere bakabilirsin.Ha hayır bunları istemiyorum dersen sana dizi önerebilirim :)

DarkystNano

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bence ilk önce bilgisayardan uzaklaşabilirsin spora git veya her hafta düzenli olarak koş,eğer ilgini çekerse karakalem veya başka tür resimlere bakabilirsin.Ha hayır bunları istemiyorum dersen sana dizi önerebilirim :)
Güzel yorumun için teşekkürler dostum Haklısın Spor lazım. İftardan sonra her akşam bi aksilik yoksa çıkıyorum saol genede :D

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anime izleyebilirsin (cidden güzel anime bulursan ekran başından kalkamıyorsun)
Film izleyebilirsin.
Youtube'dan komikli videolar vs. izleyebilirsin.
Arkadaşlarınla randevulaşıp dışarıda gezebilirsin.
Minecraft'ta harita yapabilirsin , skript yazabilirsin.
İnternetten beraber online oyun oynayabilecek arkadaşlar bulabilirsin.
Kitap okuyabilirsin.
Resim Çizebilirsin.