- En iyi cevaplar
- 0
Bi bakıyım dedim sunucuya ama aynı sorun bende de varsunucuya girince hareket edemiyorum, chatten bir şey yazmak için de biraz hareket etmem gerekiyormuş. dünyanın en çelişkili sunucusu![]()
Bi bakıyım dedim sunucuya ama aynı sorun bende de varsunucuya girince hareket edemiyorum, chatten bir şey yazmak için de biraz hareket etmem gerekiyormuş. dünyanın en çelişkili sunucusu![]()
Bi bakıyım dedim sunucuya ama aynı sorun bende de var![]()
Sunucuya ilk girdiğiniz de mi böyle bir hata ile karşılaşıyorsunuz yoksa sürekli devam eden bir sorun mu. Sorunu çözmem açısından yanıtınız benim için önemli. Teşekkür ederim.sunucuya girince hareket edemiyorum, chatten bir şey yazmak için de biraz hareket etmem gerekiyormuş. dünyanın en çelişkili sunucusu![]()
ilk girme ile sürekli arasındaki fark ne? hiç bi türlü hareket edemiyorum, iki kere girip denedimSunucuya ilk girdiğiniz de mi böyle bir hata ile karşılaşıyorsunuz yoksa sürekli devam eden bir sorun mu. Sorunu çözmem açısından yanıtınız benim için önemli. Teşekkür ederim.
1.14 ün genel sorunu belirli bir sayıya ulaşınca çöküyor bile maalesef bu konuda yapabileceğim hiçbirşey yok :/Chunk yüklenmesi ve blok kırma/yerleştirme aşırı laglı dostum, biraz takılayım dedim ama oynayamıyorum
discord adresinizi verir misiniz kişisel yada serverin server şu an çok boş bırakılmış gibi duruyor oyuncu yok serverde dünyayı sıfırlamayı düşünüyor musun bu gibi konular için discord adresinizi istiyorum/register komutu ile kayıt olunuz