Yeni ve eğlenceli bir kanal !

BDFurkan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkeze merhabala arkadaşlar size bugun kuzenimle yonettıgım kanalı birazcık tanıyım istedim. İlk Ben furkan 14 yaşında bir gamer'ım ve oynamaktan hoslandıgım oyunların videosunu cekıp kanalıma koyuyorum. Yardımcı olarakda kuzenım Mertcan var . O 13 yaşında ama biz iyi anlaşıyoruz ve bunları videolara yansıtıyoruz. Sizlerin desteğiyle büyüyeceğimize inanıyoruz. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Kanal Linkim :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kanaldan Bir Video :

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sizden bir cacık olur iyi işler başarırsınız ileride başarılar abone oldum :) Bana özelden Happy Wheels nedir? Paralı mıdır? Nasıl indirebilirim? Konusu nedir kısaca bir özetleyebilir misiniz? Çünkü gerçekten merak ediyorum :D

BDFurkan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@BDFurkan Kardeş güzel ama "Oynatma Listesi" yapmalısın.
Kardeş zaten oynatma listesi var ekledim serilere göre :)[DOUBLEPOST=1398455770,1398455736][/DOUBLEPOST]
Sizden bir cacık olur iyi işler başarırsınız ileride başarılar abone oldum :) Bana özelden Happy Wheels nedir? Paralı mıdır? Nasıl indirebilirim? Konusu nedir kısaca bir özetleyebilir misiniz? Çünkü gerçekten merak ediyorum :D
Yorumun için ve abone oldugun icin tesekkürler yazıyorum ozelden happy wheels :D