Yeni ve Güzel Bir Kanal Gamer-Z ! :)

• Konuyu başlatan altugsara
  • Başlangıç tarihi
A

altugsara

Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar. Bugün Sizlere Kanalımı Tanıtmak İstiyorum. İlk Olarak Kanalımıza Alım Yoktur. 17 Tane Video Vardır Daha Yeni Başladığımız İçin :D Amacımız Sizi Eğlendirmek. Subscribe Olan Ve Likeleyen Herkese Çok Teşekkürler :)
-Altuğ

Kanal:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kanaldan Bir Video :) (Fragman)

Bir Video Daha :D

Vee Saygılarla Görüşürüz :D

A

altugsara

Ziyaretçi
Arkadaşlar evet yaşım küçük olabilir fakat bununla dalga geçmenize gerek yok (dikkat artixx ve kiwitc ye demiyorum !)

A

altugsara

Ziyaretçi
Arkadaşlar ben bu iş için emek veriyorum. lojmanda olduğumuz için 8 mbps lik interneti 600 kbsn ile kullanıyorum. video indirme hızım ise 64 kb artık ne halde olduğumu düşünün hergün sizi eğlendireyim sizi memnun edeyim diye çabalıyorum. Lütfen bununda bir hakkını verin. Ve ayrıca videolarımız yaklaşık 2 gb oluyor
-Altuğ

OneMove

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bu iş için emek veriyorum. lojmanda olduğumuz için 8 mbps lik interneti 600 kbsn ile kullanıyorum. video indirme hızım ise 64 kb artık ne halde olduğumu düşünün hergün sizi eğlendireyim sizi memnun edeyim diye çabalıyorum. Lütfen bununda bir hakkını verin. Ve ayrıca videolarımız yaklaşık 2 gb oluyor
-Altuğ
Aynı emeği bende veriyorum ve emeğimin karşılığını alamıyorum. Bunun nedeninin YouTube'un kapatılmasından dolayı olduğunu düşünüyorum. Ama bırakma bu işi devam et.

A

altugsara

Ziyaretçi
Aynı emeği bende veriyorum ve emeğimin karşılığını alamıyorum. Bunun nedeninin YouTube'un kapatılmasından dolayı olduğunu düşünüyorum. Ama bırakma bu işi devam et.
öyle yapacağım kardeşim. Yorumun için çok teşekkürler. Kanalın ismini ver bende abone olayım :)

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Kanalın güzel bi' kaç tane videonu izledim ama... Beni pek sarmadı gibi ya...