aynen yazıqSonuncu demek dogru plmaz bence ama tek kisi ile kacirmasi kotu oldu![]()
niyeMesaj Silindi.
Bitmiş alımlarniyeo kdar boşunamı girdim bildirimlerden
bende kazananlar arasındayım 7. olarak kazandım adımı değiştirttim adım @FanPL 'ydi ama değiştirdim 1 saat önceBitmiş alımlarnaağbam
çoktan bitti ve açıklandı bileKatılıyorum. Deneyelim Bakalım Kazanacakmıyız .D
Peki,ögrendiğim iyi oldubende kazananlar arasındayım 7. olarak kazandım adımı değiştirttim adım @FanPL 'ydi ama değiştirdim 1 saat önce[DOUBLEPOST=1437507558,1437507533][/DOUBLEPOST]
çoktan bitti ve açıklandı bile![]()
bence yap bunny inde bir şansı daha oluryeni çekiliş yapsam mı diye düşünüyorum ..![]()
iboyldz daha vipinin bilmem kaç günü doldu daha ne istiyosun :/[DOUBLEPOST=1437556057,1437556026][/DOUBLEPOST]Valla gönlünden geçerse yap(vip olanlar katılabiliyo demi
)
yalnız yeni çekiliş süresi çok uzun onu kısaltabilirmisin yoksa maddi durumunmu yetmiyorVip süren 1 aysa geçer biterse girersin![]()
1 gün olcak önümüzdeki saatlerde ama önümüzdeki ayıda garantileyekiboyldz daha vipinin bilmem kaç günü doldu daha ne istiyosun :/[DOUBLEPOST=1437556057,1437556026][/DOUBLEPOST]
yalnız yeni çekiliş süresi çok uzun onu kısaltabilirmisin yoksa maddi durumunmu yetmiyor