Yeni yeni çıkan saçmalıklar.

Sizce kim haklı?

• can258

Kullanılan: 12 50.0%
  • LeaderOS

Kullanılan: 12 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    24

LeaderOS

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba dün gece olan LeaderOS dolandırıcıdır gibi iftiraları kanıtlar ile açıklayacağım. Kimse bir şey bilmeden okumadan yorum yapıyor. Neyse konu şu can258 bende sunucu scripti alıyor tamam eyvallah. Aldıktan bir gün sonra bir sorun çıkıyor ve bana yazıyor. Benim o anda işim oluyor ve cevap yazamıyorum. Sonra bana **** bacı küfür ederek engelliyor. Daha sonra forumda LeaederOS scripti ödül olarak verilecek diye forumda konu açıyor.
O konunun linki: https://forum.gamer.com.tr/konu/max...aderos-scripti-oeduel-leaderos-script.354168/
Arkadaş burada benim alaşmamı tamamen bozuyor. 1. Scriptin Footer kısmında LeaderOS v2 yazısı kaldıralamaz. Kaldırıyor.
2. Script başkası tarafıdnan satılamaz veya çoğaltılamaz.
Adam millete bedavan veriyor.
Açtığı konuda ki bazı mesajlar:
bende küfredip engelledim :) burda kendisi de söylüyor küfür ettim engelledim.
Satin aldigim için bana aittir. Böyle bir şey daha söylüyor. Bu tamamen yasaktır. Böyle bir saçmalığa inanması bile neyse
Evet bu olaylar olduu.. Script güncelleme aldı fakat bu arkadaş bu olaylar olduğu için scripti güncellemeye yüzü yoktu. Benden önce birileri Admin paneline girmiş bir şeyler yapmış. Sonra bi de ben giriyim bir ders olsun dedim. Bakın sadece siteyi kendi siteme yolladım. Sunucusunua zarar verebilme yetkim olmasına rağmen sunucusuna tek komut dahi yollamadım.
Bu arkadaş sonra geldi bana sen benim paramı vereceksin ya da v3 veya v4'ü vereceksin dedi. Olmaz öyle bir şey dedim. v3 - @ByCooky 'e ait v4 ise @batihost.com 'a ait bir scriptdir.
Daha sonra bunları kabul etmeyince @Berk 'in scriptini istedi ona da hayır deyince iyice sinirlenip orda burda forumda konu açtı. Sizce kim haklı ben böyle bir adama altın madalya mı takayım? Eğer bana küfür edip scriptimi dağıtmasaydı o gün şu an scriptin güncel hali elinde olurdu ve bu bütün olanlar olmazdı.

Bazı resimler:

Burada arkadaşım ihsana küfür ediyor. v3'ü vermeyince.

Berkin ve legendin scripti istedi. vermedim tabi.
En sonda bu mesajı yazdım.

Son düzenleme:

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yav Arkadaş Anlamadığım Nokta Şu. Zaten Türk Sunucu Sitelerine Bakarsan Hepsini Ya @LeaderOS ya da @Berk Kodluyor Sen Oradan O Yazıyı Kaldırsan Ne Olur Kaldırmasan Ne Olur. Onun Dışında Şu Ödemeye Gelirsek. Bu Adam Zaten Sana Her Türlü Konuda Yardım Ederdi. @LeaderOS Hocam Adamın Verdiği Parayı %10000 Hak Etmişsiniz. Bu Sizin Emeğinizdir. Umarım Geri Göndermezsiniz ya da Göndermemişsinizdir. Şimdiden Hayırlı Bayramlar ve İyi Forumlar...

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tarafsız olarak sadece şunu yazıcam. Sen yıllarca çalış. Öğren. birçok kişinin yapamadığı şeyi yap. Üstüne üstün değeri sayılır biri ol ve kaliteli bir sistem çıkar. Sonra biri gelsin desin ki ben 3 yıldır uğraşıyorum sen boş bir insansın. Sonra başkası gelsin sen bana desek vermiyorsun üstüne üstük sitedeki açıktan yararlanıyorsun sen dolandırcısın. Başkası geliyor öbür dünyayı düşünmeden senin emeğini satıyor sebebine ise ben bu scripte para verdim bu bana ait. Başkası geliyor para veriyor diye karşısındaki kişiye emir vermeyi hakkı görüyor. Başkası geliyor para verdi diye karşısındaki kişiyi köle olarak kullanabileceğini zannediyor. İşin kısacası biz sizden para alıp iş yapıyorsak bizim işimiz bu. Kursa gitmedik ya da bir özel eğitimimiz yok diye boş insan değiliz. Para alıyoruz diye sizin kulunuz köpeğiniz değiliz. Biz sizden o parayı alıyorsak benim için geçinmek amaçlı alıyoruz.
İşin kısacası önemli olan bakılması gereken şey işi hakkı ile teslim etti mi etti. Daha ne?

İnsanlar birbirlerini kötülemek için elinden geleni yapıyorlar. Ben burda o suçlu bu suçlu demiyor. Her iki tarafta da suç var. Ama bu yaptıkları hataları düzeltmek yerine üsteliyorlar.
Madem sistemde açık var düzgün bir dille o açığı kapamasını istemek varken niye hakaret ediyorsunuz?

LeaderOS

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tarafsız olarak sadece şunu yazıcam. Sen yıllarca çalış. Öğren. birçok kişinin yapamadığı şeyi yap. Üstüne üstün değeri sayılır biri ol ve kaliteli bir sistem çıkar. Sonra biri gelsin desin ki ben 3 yıldır uğraşıyorum sen boş bir insansın. Sonra başkası gelsin sen bana desek vermiyorsun üstüne üstük sitedeki açıktan yararlanıyorsun sen dolandırcısın. Başkası geliyor öbür dünyayı düşünmeden senin emeğini satıyor sebebine ise ben bu scripte para verdim bu bana ait. Başkası geliyor para veriyor diye karşısındaki kişiye emir vermeyi hakkı görüyor. Başkası geliyor para verdi diye karşısındaki kişiyi köle olarak kullanabileceğini zannediyor. İşin kısacası biz sizden para alıp iş yapıyorsak bizim işimiz bu. Kursa gitmedik ya da bir özel eğitimimiz yok diye boş insan değiliz. Para alıyoruz diye sizin kulunuz köpeğiniz değiliz. Biz sizden o parayı alıyorsak benim için geçinmek amaçlı alıyoruz.
İşin kısacası önemli olan bakılması gereken şey işi hakkı ile teslim etti mi etti. Daha ne?

İnsanlar birbirlerini kötülemek için elinden geleni yapıyorlar. Ben burda o suçlu bu suçlu demiyor. Her iki tarafta da suç var. Ama bu yaptıkları hataları düzeltmek yerine üsteliyorlar.
Madem sistemde açık var düzgün bir dille o açığı kapamasını istemek varken niye hakaret ediyorsunuz?
Yüzü yokki istesin. İlk satın aldıgında bu bugu tespit etmemiştim. Aldıktan sonra küfür ettiği için arkadaş diğer güncellemeleri alamadı. Sonra sitede bug var paramı geri ver diye mesaj atıyor.

HocinaRous

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şu Konular kapanmadımı hala ya hiç takmıcaksınız sizde rapor ediceksiniz. Türkiye'de sizden başka bu işi yapan yok. Forum biliyor kimin kim olduğunu artık kapatın şu konuları görmekten çok sıkıldım birkaç arkadaş kankasını alıp saygıdeğer birine karşı boş boş iftira atıp yalanlıyor. Böyleleri barınmamalı.

n3pixmm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Evet haklısın. Bazen yaşı yetersiz arkadaşlarımız kendilerini aşıyorlar :) Bunun önüne geçemeyiz, çünkü az ile yetinmeyi. Çoğa erişmeyi bekleyemezler. Her istedikleri her an olsun, iyi olsun güzel olsun isterler. Her şey kendileri lehine çalışsın isterler, fakat bu iş böyle olmaz ve kendi adaletlerini aramaya çalışırlar...

Hyplester

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Seni pek sevmem Leader sebebinin bir önemi yok fakat haklıyada haksız demem 2 konuyuda okudum sen haklısın adam düzgünce davranmayıp hakaretler etmiş zaten o konudaki resimlere bakacak olur isek herşeyi göstermemiş iki konuyida güzelce okudum.

o arkadaş haksız. Para vermiş olabilir satın almış olabilir ama o ona ait özel olarak yapılmış ve satarkende satılmayıp çoğatılmaması gerektiğini biliyormus sabredip düzeltmenide beklemmiş.

seni sevmeme rağmen arkandayım.
Not; Sevmeme sebebim dolandırıcılık falan değil eski bir mevzudur yanlış anlaşılmasın zaten leader benide unutmuştur.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi