Yeniden Bir Doğuş Yapıyorum

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Selam Önce sizlere kendimi tanıtıyım
=============================
Benim adım Atakan buraya 2012 de geldim şimdi ailemi anlatıyım.Benim babam astsubay ben 11 yaşındayken dedemi kaybettim :( ben küçükken babasız doğmuşum doğdugum anda bababam yanımda değilmiş çünkü Italya da görevdeydi.şu an 13 yaşındayım doğum tarihim 14 şubat 2002 sevgililer gününde doğdum
=============================
Bana Vele. Diyen kişileri kınıyorum sesimle dalga geçenleri kınıyorum.siz hiç ergenlige girmedinizmi :(

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk foruma geldiğim günleri hatırlattım çok çocukça hareketlerim vardı ordan buralara geldim ^_^

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İnce :( ergenlikte sesim değişiyor

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir tek senin sesin değişmiyor ki. Özellikte bizim sesimiz horoz gibi oluyor zaten :(
Baglam oluyor hep ama bir yol buldum deniyorum bir cezveye su 2-3dakka kaynat 1 dk kala sarımsak at sonra çıkar soğut ve 4 damla limon sık ve karistir ondan sonra yumurta sarısı koy (cig çiğ)
Karistir iç 1hafta sesin daha kalın oluyor

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Olarak Sanada Merhaba.Ben Memo.İnsanları Soğuk Espriler İle Dondurup Gıcık Etmeyi ve Kafası Karısık Biriyim.Foruma HOSGELDİN ! :D
Unutmadan Bu Espriler Sana Gelsin :D
Yeni Cep Telefonunu Güle Güle Kullan.Faturaları Görünce Pek Gülebileceğini Sanmıyorum.
şu an Mesaj Gönderdiğiniz Kişi Okuma-Yazma Bilmediğinden Dolayı Kursa Gitmektedir.Alt Tarafı 2 Yıl Falan Sürer Herhalde.
Mesaj Gönderdiğiniz Kişi Faturalarını Ödeyemediğinden Dolayı Telefonu Yasaklanmıştır.Biz Buna Cep-Hapis Diyoruz ! :D