Yeniden Sonvita RP | Alımlar Başladı

BySemihFRKN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad: Doğuhan

Soy,Ad: Katrancı
Yaşınız: 17
Ts3 Kullanmak: KULLANIYORUM
RP Bilginiz[?/10]:8/10
Ts3 Bilginiz[?/10]:7/10
Mail: [email protected]
Mesajınız: Build Alımı İçin Yada Başvuru Onayı İçin Yapıcam.RPG Server Bulmaya Çalışıyorum Alım İçin Sizi Buldum Ve Yapim Dedim Alınırsamda Çok Sevinirim.Serverde Çok Sıkı Dururum Hem Burdan Hem Siteden Başvuru Yapcam İyi Oyunlar

Tiglon

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Rpg'de değil sunucu artık sonvita.nitrado.net
Doğaç server b-k gibi olmuş kusura bakma ama serverda kimse rpg yapmıyor eski sonvita çok daha iyiydi bu servera acilen white list açman lazım çünkü server berbat olmuş.Yanlış anlaşılmasın pluginler falan harika map iyi ama playerlar berbat kömürde iş yapıyorum adam bir şey demeden gelip sıkıyor polisin bir şey yaptığı yok berbat olmuş hocam acilen servera white list eklemen lazım yoksa bu iş böyle olmaz

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Doğaç server b-k gibi olmuş kusura bakma ama serverda kimse rpg yapmıyor eski sonvita çok daha iyiydi bu servera acilen white list açman lazım çünkü server berbat olmuş.Yanlış anlaşılmasın pluginler falan harika map iyi ama playerlar berbat kömürde iş yapıyorum adam bir şey demeden gelip sıkıyor polisin bir şey yaptığı yok berbat olmuş hocam acilen servera white list eklemen lazım yoksa bu iş böyle olmaz
Server rpg değil whitelist'de yok oyuncular böyle sevdi sunucuyu böyle yaptık