İlk olarak post kasmak istesem her konuya az cok alakali mesaj atarim hayvan gibi post gelir ayrica postun fazla olunca bi ayricaligin olmuyor neden post kasayim? Ben diyorun elektrik enerjisi sen bana haraket enerjisinden bahsediyon axerbeycandan bahsediyosun bu arada hemen gecistiriyorsun diyorsun bu forumda binlerce coluk cocuk var siyaset tartismasi yapmak onlari etkiler bunun vebalini uzerime alamam ayrica o kadar siyaset takip etmiyorumSen de gayet farkındasın yazdıklarımın katıksız doğrular olduğunun, haklı olduğumun..
Karşıt cevap vereceğini düşünmüyordum zaten. O değil de, bence senin öncelikli amacın post ve sonrasındaki amacınsa karşıt görüşlere tosladığında kısa yorumlarla geçiştirme taktiği..![]()
Enerji konuşuyorsun da, kendi vücudundaki kinetik enerjiden bahsetmiyoruz. Dar bakma. Yada zora gelince kaçma..!
GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hımm.. Anlıyorum.. Oldu.. Okay.. Yes... He yav he.İlk olarak post kasmak istesem her konuya az cok alakali mesaj atarim hayvan gibi post gelir ayrica postun fazla olunca bi ayricaligin olmuyor neden post kasayim? Ben diyorun elektrik enerjisi sen bana haraket enerjisinden bahsediyon axerbeycandan bahsediyosun bu arada hemen gecistiriyorsun diyorsun bu forumda binlerce coluk cocuk var siyaset tartismasi yapmak onlari etkiler bunun vebalini uzerime alamam ayrica o kadar siyaset takip etmiyorum
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hımm.. Anlıyorum.. Oldu.. Okay.. Yes... He yav he.
(iyiymiş yahu. Sevdiğin kadar varmış. Evet evet..)
O değil de, bence senin öncelikli amacın post ve sonrasındaki amacınsa karşıt görüşlere tosladığında kısa yorumlarla geçiştirme taktiği..