YeniMOTD - Sohbet ve Oyuna Girme MOTD'leri ! Artık MOTD MANAGER YOK! - byBluera

Devam Edeyimmi?

• Evet Mükemmel! - Sabırsızlıkla Bekliyoruz!

Kullanılan: 5 71.4%
  • Hayır Olmamış! - Bune Ya! (Lütfen Eğlence Amacına Bunu Seçmeyiniz.)

Kullanılan: 2 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    7

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13

Merhaba Minecraft Severler!
Bugün Sizlere Yeni Yaptığım Eklentiyi Tanıtacağım.
Bu Eklenti Essentials'ın ve MOTD Manager'in Yaptığı Görevleri Üstlenmekte.
Bu Sayede Oyuna Girince Altta Yazan MOTD'yi (BU OZELLIĞE ÇOK ÖNEM VERİLMEMİŞTİR. SADECE 1 SATIR YAZILABILIR!)
ve Oyuna Girmeden Önce yani MOTD Manager'in Görevini Alabilirsiniz. Tamamen Türkçe Komut ve Mesajlarla!

KOMUTLAR
/sohbetmotd <YeniMOTD> - Bu komut ile oyuna girince "Sohbet" bölümünde yazan MOTD'yi değiştirirsiniz.
/oyunmotd <YeniMOTD> - Bu komut ile oyuna girmeden önce "Sistem" bölümünde yazan MOTD'yi değiştirirsiniz.
/motdgoster - Bu komut ile kullanılan MOTD'leri görebilirsiniz.
NOT: Bu bölümler Config dosyası ile de değiştirilebilir. Fakat oyun içi komutlarıyla yapılması önerilir.

YETKILER
/sohbetmotd - yenimotd.sohbetyap
/oyunmotd - yenimotd.oyunyap
/motdgoster - yenimotd.goster
Tum Komutlar - yenimotd.*

INDIR
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten Bu Plugin Var Dev.Bukkit'de Gereksiz..
Daha Geniş Fikirler Elde Edebilirdiniz.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Gereksiz diyebiliriz cunku ayni gorevi Essentials da goruyor. Fakat gene de ugrasilmis.

iPhone 5s cihazimdan gonderildi.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Türkçe olması daha değişik gelmeli. Bence "bukkit.dev" adresindeki tüm benzer eklentilerden daha iyi. Fakat karşı çıkan olabilir.
Aklımda güzel bir plugin fikri var. Ancak olur mu bilemem.
Permissioner (Güzel isim dimi :D) adı olacak. plugins dosyasında bulunan tüm pluginlerin permissionlarını groupmanager veya permissionex`e yönlendirecek. bize ekleme derdi kalmayacak...

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Gereksiz diyebiliriz cunku ayni gorevi Essentials da goruyor. Fakat gene de ugrasilmis.

iPhone 5s cihazimdan gonderildi.
MOTD Manager'in görevinide görmekte. Resimden anlayacağınız gibi. MOTD Manager gibi karışık değil. /motd remove 1 /motd add &cMOTD komutlarından daha iyidir. Direk silmeden komutunuzu yazabilirsiniz. Ya anlamıyorum. O kadar uğraştım yani şu düştüğüm durumlara bak. Plugin elden gidiyor kurtarmaya çalışıyorum :(
Oyle Diyorsunda Resmen Adamlarin Fikrini Calmissiniz.
Hangi adam binlerce aynı pluginlerden var. O zaman onlarda benim fikrimden çalmış :S

Ne güzel teşekkür ediyorsunuz öyle! Daha ilk eklentim bu zaten zor yaptım @>>TheLegend<< arkadaşımın rehberinden bakıp yaptım. İnternetten eclipse code rehberlerina baktım. Gerçekten helal olsun size :(

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
emek var ve kullanışlı dev.bukkit de olsa bile kendini geliştirmeye buradan başlamışsın ve başarılı gidiyorsun Tebrikler...

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
emek var ve kullanışlı dev.bukkit de olsa bile kendini geliştirmeye buradan başlamışsın ve başarılı gidiyorsun Tebrikler...
Teşekkürler. tabii ki bunu bildiğim kodlarla yaptım. Daha iyileri gelebilir. Daha çok şey öğrendikten sonra bu eklentiyi muhteşem bir şeye dönüştereceğim.