Yeniyim

cagkan53

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
merhabalar bu gece dedim minecraft server kurayım hamachili eğer tutarsa VPS alırım dedim fakat bakmaz olaydım çıldırdım resmen . Server dosyalarını ındırdım mınecraft sitesinden sonra 1.3.2 dosyaları vardı mınecraftın oyuna gırdım fakat eror hatası aldım ama srever online gözüküyor . ne yapacam bilmiyorum biraz yardım ederseniz çok sevinirim . Nerden başlamalıyım hangi server dosyasını hangi oyunu neyi indirip neyi kurucam düzgün anlatımı olan bir konu varmı ? Teşekkürler , şimdiden eğer konuyu yanlış yere açtıysam k.bakmayın daha yeni üyeyim .

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Konu yeri doğru. Aldığın hatayı yazarsan yardımcı olabiliriz. :) -İyi bayramlar

Alıntı yaparak şu videoyu verebilirim sana.Umarım yardımcı olur...

cagkan53

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hacım anlatımda server açmamışsınız ki ip numarasıda yazılı değli ama yinede servera girmeye çalıştım premium hatası aldım ?

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Anlatım serveri kurmayı anlatıyor zaten bir server var değil yani.

cagkan53

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
e ben oradakiler aynısını yaptım premium hatası alıyorum ve o video da ip adresi girilmemiş dışardan başkaları nasıl giricek ?

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
onlinemode:false yap ve ipni artık hamachi mi ne kullanıyorsan ona ayarla.

cagkan53

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hacım false nerden yapıcam videoda ole bir yer yok ama online mode secenegi var onu iptal isaretledim ole gırdım yıne premıum sorunu

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
server.properties in icinde onlinemode=true olan yeri onlinemode:false yapacaksın.