Yep Yeni Spawn Çalışmam [%40 Tamamlandı][1.7.2] Önerileriniz Lazım

Sizce Olacak mı?

• Kullanılan toplam oy
    7

#Furki.TR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır ortalarda yoktum.
Bugün yeni spawn çalışmam ile karşınızdayım bu çalışmayı bitirene kadar paylaşmayacağım yanı save vermeyeceğim.
Önerileriniz bana çok lazım daha neler ekleyebilirim bunu da söylerseniz sevinirim.
-Bu Spawn Sadece 1.7.2 İçin Ve Üst Sürümlerinde Kullanılabilir-
Lafı çok uzatmadan resimlere geçelim :

Not:[%40 Tamamlandı Blok Uyumları Değişebilir.]
Son Ekleme:

Son düzenleme:

berkayidiz

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Güzel Yapmışsın Ellerine Sağlık Benim Önerim:Birkaç Heykel Ekle Herobrine Heykeli Köşelere Felan Kale Duvarları Ekle Birde Şelale Felan Ekle İyi Forumlar...

#Furki.TR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekleyeceğim saten ama world editsiz yapıyorum yavaş oluyor singleplayerda.

berkayidiz

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bence Çok Profesyonel Bir Spawn Yapmak İstiyorsan WorldEdit Yükle Bir Server Kurup Çok Kolay Zaten

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Kale surları çek. Kalenin kapısına notch ve herobrine heykeli koy. Market ve pazar yap. Demirci ve yel değirmeni yapabilirsin (Yel değirmeninde çiftçilerin ticareti olur). Spawnın ortasından dere geçebilir, köprü falan yapabilirsin. Kışla veya talim alanı ve arena yapabilirsin. Tren yolu yapabilirsin. Ahır yapabilirsin. At ve inek gibi hayvanlar için. Hapishane, zindan benzeri yer altına labirent gibi şeyler yapabilirsin. Mini games yerleri yapabilirsin. Arkalara evler koyabilirisn. Hastane yapabilirsin. Müze yapabilirsin bir sürü heykel koyarsın içine. Antik kent falan yaparsın. Nükleer santral, uzay istasyonu, haarp, piramitler...
neyse saçmaladım

Son düzenleme:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Çok Sade Olmuş​

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Kale surları çek. Kalenin kapısına notch ve herobrine heykeli koy. Market ve pazar yap. Demirci ve yel değirmeni yapabilirsin (Yel değirmeninde çiftçilerin ticareti olur). Spawnın ortasından dere geçebilir, köprü falan yapabilirsin. Kışla veya talim alanı ve arena yapabilirsin. Tren yolu yapabilirsin. Ahır yapabilirsin. At ve inek gibi hayvanlar için. Hapishane, zindan benzeri yer altına labirent gibi şeyler yapabilirsin. Mini games yerleri yapabilirsin. Arkalara evler koyabilirisn. Hastane yapabilirsin. Müze yapabilirsin bir sürü heykel koyarsın içine. Antik kent falan yaparsın. Nükleer santral, uzay istasyonu, haarp, piramitler...
neyse saçmaladım
adam tekkit yapmıyor ASdsd
(tekkit , hexxit...)

#Furki.TR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumlar için sağolun .
Sunucu açmayı biliyorum ama bilgisayar ramını harcıyor zamanla bu yüzden açmıyorum.
Ama leptop tan açmayı düşünüyorum.