yepyeni bi server tüm yetkili alımararı var pluginci aranır

YakpReiz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
skyp>>>>>theproykp (joker fotosu olan benim)
builderler build resimlerini atsın
swyi kurcam şidmi plugin ler hazır olunca sw kurulacak
sw sorvivar olcak

Son düzenleme:

RuLingPro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Admin olmak istiyom skypede ekle 5dk sonra geliyom skypem:Kerem.Kesen3454

YakpReiz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Admin alımı bitti :) builder kaldı bide pluginci pluginler tam olmadan sw'yi açamam

Sergen33

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Admin alımı bitti :) builder kaldı bide pluginci pluginler tam olmadan sw'yi açMIYACAGIZ.

lanberke

Marangoz
En iyi cevaplar
0
sergen plugin bilmeyen admin admin sayılmaz gelelim bakalım kim daha iyi admin olucak gelirim pluginlerden biraz anlarım ve şuanda admin olduğum 3 sw var al birinin ip:play.lioncrafts.com) i adminliğim (op lu)

DeadPool3544

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fena Kurucu Olurum Yardımcı Olarak İStersen Ekle Pluginlerden İyiyimdir Gerekirse Araştırır Siteyi Alt Üst Ederim... Skype NirvanaTürkiye Mete Animation Komutlardada İyiyimdir.....

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Fena Kurucu Olurum Yardımcı Olarak İStersen Ekle Pluginlerden İyiyimdir Gerekirse Araştırır Siteyi Alt Üst Ederim... Skype NirvanaTürkiye Mete Animation Komutlardada İyiyimdir.....
Adam Ne Diyo Sen Ne diyon Be Kardeşim ...

Pluginer Olurum. PM Gel .

firebosss

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben Builderlikten ço kiyi anlarım skype istek attım skype ismin fireboss_123 bu arada İnş seçersiniz :D :)

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
sergen plugin bilmeyen admin admin sayılmaz gelelim bakalım kim daha iyi admin olucak gelirim pluginlerden biraz anlarım ve şuanda admin olduğum 3 sw var al birinin ip:play.lioncrafts.com) i adminliğim (op lu)
LionCrafts A Baktımda Hiç İyi Bir Server Degil. MOTD sinden Anlasılıyo Zaten