Yerel Ağ Sunucusu Görünmüyor

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım yerel ağı açınca ben, ben açınca kimse göremiyor. Ama arkadaşım açarsa başka arkadaşlarım görebiliyor. Eskiden böyle bir sorun yoktu. 1.5.2 sürümünde custom port modları ile oynayabiliyoruz ama diğer sürümlerde o modlar yok. Bakın denediklerim:
1-Modemi resetlemek.
2-ipv4 adresi + port. (Alt ağ maskesini bile denedim her şeyi :D )
3-İşe yaramayınca DNS sunucu adreslerini bile denedim.
Hiç birisi işe yaramadı bunların. Hamachi servere de giremiyorum.
"Aynı internete bağlı mısınız?", "Sürüm aynı mı?" gibi soruları sorup kirlilik yapmazsanız sevinirim çünkü bunlar olmazsa zaten LAN üzerinden oynanmaz.
Not: Ben de , arkadaşım da Wi-Fi ile bağlanıyoruz.
Not2:Eğer 1.6.4 için custom port modu bulabilirseniz o da iş görür.

Son düzenleme:

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Galiba yanlış anladın. Hepsini tek tek denedik ama hiç biri işe yaramıyor. Yerel ağ çalışmayınca hamachiyi denedik ama o da işe yaramadı. Daha önceden hamachiden de yerel ağdan da oynadık. Ama artık ne oldu bilemiyorum . :D Yaklaşık 1,5 yıldır çok güzel oynuyorduk ben onlara gitsem eyrel ağdan, evdeysem hamachiden. Bir gün yerel ağ işe yaramamaya başladı. Ama custom port modları varken işe yarıyordu. Sonra hamachi de işe yaramamaya başladı. Sadece 1.5.2 oynayabiliyorduk çünkü custom port 1.6 daha çıkmamıştı. Dün de benim 1.5.2 açılmamaya başladı. Yeni launcherden girebiliyorum yine ama custom port eski launchere göre olduğundan sadece arkadaşım açabiliyor.
Not: Zaten benim yeni bilgisayarım Windows 8 olduuğu için serveri çalıştırmıyor, arkadaşın bilgisayar da biraz eskidiği için bol bol lag oluyor hamachi açarsa. Ama yerel ağda hiç sorun olmuyordu.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
yerel ağ olmuyorsa normal bir server kurun geçen gün biz de kurmaya çalıştık ama olmadı

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben diyorum arkadaşın bilgisayarı eski olduğudan lagdan geçilmiyor, benimki Windows 8 olduğundan panel çalışmıyor; sen diyorsun server kurun. :D

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Java Windows 8'i masaüstü modunda desteklese de %100 desteklemiyor. Artık 1.6.4'e custom port modunu bekleriz. :D